Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα : Πακέτο με Γ. Παπανδρέου το τοπικό ΠΑΣΟΚ (video)

Πλήρης είναι ταύτιση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα με τις κινήσεις του Γ. Παπανδρέου όπως προκύπτει από τις αντιδράσεις των τοπικών στελεχών λίγες ώρες μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του πρώην προέδρου και νυν βουλευτή Αχαϊας.



Αυτό προκύπτει και από τα όσα δήλωσε σήμερα στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου ,«Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» ,στο «Ράδιο Γάμμα», ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Βαγγ. Τσιμπλοστεφανάκης , ο οποίος τόνισε πως αυτό που εκφράζει ο Γ. Παπανδρέου μέσω της επιστολής τους για συνέδριο και εκλογή προέδρου από την βάση, σε συνδυασμό με την επιστροφή του κινήματος στις πολιτικές του αρχές , το έχει κατ’ επανάληψη ζητήσει, με διαβήματα προς την Χαριλάου Τρικούπη , το καθοδηγητικό όργανο του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα.

Στο ερώτημα, κατά πόσο η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ την Αχαΐα «ταυτίζεται με τον Γ. Παπανδρέου και τις κινήσεις του» ο κ. Τσιμπλοστεφανάκης απάντησε, πως «σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συμφωνεί απόλυτα», προσθέτοντας πως οι ευθύνες που ανέλαβε πριν πέντε χρόνια το κίνημα, δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα γι’ αυτό είναι επιβεβλημένο να επιστρέψει στις αρχές του και τις θέσεις του.

http://www.smartpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.