Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Π. Τόσιος: «Συνέδριο ΠΑΣΟΚ εδώ και τώρα»

«Έσπαγε κόκκαλα» ο λόγος του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Πασχάλη Τόσσιου στην συνάντηση μελών και φίλων του Κινήματος με αφορμή την επίσκεψη του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλου στις Σέρρες.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος άνοιξε τη συζήτηση επενδύοντας στην ανάταση της ψυχολογίας των παραβρισκόμενων χωρίς ωστόσο να πετύχει και πολλά πράγματα. Την ίδια στιγμή αφού «πέταξε σπόντες» στη Νέα Δημοκρατία ανέλυσε τους στόχους και τα επιτεύγματα του Κινήματος επί προεδρίας Ευάγγελου Βενιζέλου χωρίς όμως και πάλι να πείσει ο λόγος του. Και ενώ όλα κυλούσαν γλυκανάλατα ανέβηκε στο βήμα ο κ. Τόσιος και τάραξε τα λιμνάζοντα νερά.
«Είναι ντροπή να κρυβόμαστε. Είναι ντροπή για το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα να παίρνονται αποφάσεις από την ηγεσία του κόμματος και την κοινοβουλευτική ομάδα και η βάση να παρακολουθεί τις εξελίξεις», τόνισε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στρέφοντας την προσοχή όλων πάνω του.

Μάλιστα, ο τέως αντιδήμαρχος επιτέθηκε προσωπικά στον Υφυπουργό ρωτώντας τον: «Εσείς κ. Κωνσταντινόπουλε είστε περήφανος που συγκυβερνάτε με ακροδεξιά στοιχεία; Είστε περήφανος που κάθεστε μαζί με τον πρώην επικεφαλής της νεολαίας της ΕΠΕΝ; Είστε περήφανος που ο Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης καθυβρίζουν καθημερινά το κόμμα μας; Μήπως δεν τα έχετε ακούσει; Μήπως δεν ξέρετε ότι απαξιώνουν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, του Γιώργου Παπανδρέου;»

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας θέλησε να διακόψει και να προσπαθήσει να απαντήσει στο κατά κοινή ομολογία χειμαρρώδη λόγο του Πασχάλη Τόσσιου ωστόσο, η προσπάθεια αυτή βρήκε απέναντι του το κοινό, το οποίο, ξεσηκώθηκε και ζήτησε να αφήσει τον ομιλούντα να συνεχίσει. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος συμμερίστηκε την απορρέουσα ατμόσφαιρα και σημείωσε πως θα απαντήσει στο τέλος.

Π. Τόσιος: «Κρύβεστε πίσω από τις ελιές»

Ο Πασχάλης Τόσιος φανερά αγανακτισμένος συνέχισε και επιτέθηκε στην Ελιά των Ευρωεκλογών σημειώνοντας πως δεν είναι δυνατόν κάποιοι να ντρέπονται για το κόμμα και να κρύβονται πίσω από τις ελιές για να μην πουν πως είναι.. ΠΑΣΟΚ!!
«Στην ύψιστη εκλογική διαδικασία, τις Ευρωεκλογές, πήρατε απόφαση να κατεβείτε με την Ελιά. Γιατί; Ντρέπεστε να πείτε ότι είστε ΠΑΣΟΚ; Βρήκατε κάποιους ανθρώπους από το πουθενά και τους παρουσιάσατε ως άφθαρτους. Και τι καταφέρατε με αυτό; Δεν κοροϊδέψατε κανένα. Αντί να βγείτε μπροστά, να βγούμε όλοι μαζί μπροστά και να μετρήσουμε τις πληγές μας, να δούμε τα λάθη μας, να συζητήσουμε με την κοινωνία για να δούμε τι κάναμε στραβά, να διορθώσουμε τις παθογένειες μας, εσείς, μόνοι σας με αποφάσεις σε κλειστές αίθουσες αποφασίσατε να κατέβετε με την Ελιά. Βέβαια, πήρατε την απάντηση σας από τον κόσμο».

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιδήμαρχος Ηράκλειας δεν στάθηκε σε διαπιστώσεις και κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για το παρόν και μέλλον του Κινήματος. «Η λύση είναι μία και αποδεδειγμένη διαχρονικά. Πάμε τώρα, όλοι μαζί συντεταγμένα σε συνέδριο ΠΑΣΟΚ με τα στελέχη μας, τα μέλη μας, τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ. Να αποφασίσουμε από τη βάση τι πρέπει να γίνει. Αλλά προσέξτε όχι να πάμε σε συνέδριο για να δούμε αν θα είμαστε ΠΑΣΟΚ. Πάμε σε συνέδριο ΠΑΣΟΚ άμεσα. Πρέπει να ανοίξουμε και πάλι τις πόρτες μας, τα αυτιά μας στην κοινωνία, αλλιώς η κοινωνία θα μας ξεπεράσει μια για πάντα».

http://www.serresparatiritis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.