Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Στις 4 Δεκεμβρίου του 2012 έγραψα σε αυτό το μπλογκ:
30 Σεπτεμβρίου «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»: πηγές του ΣΔΟΕ αναφέρουν ότι στην λίστα Λαγκαρντ συμπεριλαμβάνεται οικογένεια ισχυρού πολιτικού.

30 Σεπτεμβρίου οlympia.gr: Μεγάλη πολιτική οικογένεια στη λίστα Λαγκάρντ, που έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Περιλαμβάνονται νεαροί και υπέργηροι της οικογένειας.

2 Οκτωβρίου: Ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος αναφέρει ότι σε σύσκεψη άκουσε από δύο Διευθυντές του ΣΔΟΕ ότι η Μ.Π. της λίστας με τα 500 εκ.δολάρια είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

3 Οκτωβρίου καταθέτει ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος και κατονομάζει τους Διευθυντές του ΣΔΟΕ Λέκκα και Καραμάνο ότι ανέφεραν ότι η Μ.Π. της λίστας με τα 500 εκ.δολάρια είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου

3 Οκτωβρίου την ίδια μέρα!!! οlympia.gr: «Μα τι στην ευχή την Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει μέσα η λίστα Φαλτσιανί και κάνουν έτσι στο ΠΑΣΟΚ;»

2 Δεκεμβρίου πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και «ΒΗΜΑ»


ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ - ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - Olympia.gr - ΒΗΜΑ με αλληλοενημέρωση σε συχνότητα ημέρας!


Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Νίκος Παπανδρέου: Λίστα Λαγκαρτν, Business

Ανδρέας Παπανδρέου: CDS κέρδη εκατομμυρίων από πτώχευση και κούρεμα χρέους

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Λίστα Λαγκάρντ-πολυεκατομμυριούχος

Γιώργος Παπανδρέου: Προδότης, Μασώνος, Αμερικάνος που παρέδωσε την Εθνική Ανεξαρτησία βάσει σχεδίου στο ΔΝΤ, αρνήθηκε δις Ρωσίας και Κίνας.

Ανδρέας Γ. Παπανδρέου: Κλέφτης με κουτιά πάμπερς, Ειδικό Δικαστήριο


ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ;

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ;


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΕΣΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ-ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

ΣΗΜΕΡΑ: Ο κ. Στασινόπουλος έστειλε έγγραφο για χρήση στη δικαιοσύνη που λέει ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου δεν έχει καμιά σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ ...Μάλιστα στο έγγραφό του καταλήγει τονίζοντας ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση «με τις ασύστατες συκοφαντικές διαδόσεις εις βάρος σας, τις οποίες επικρίνω και εγώ από τη θέση μου». (http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=650405). Καταλάβατε τώρα γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα;

http://xinidis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.