Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Θέση υπέρ της πρότασης του Γιώργου Παπανδρέου για τα επόμενα βήματα του ΠΑΣΟΚ έλαβε σήμερα ο βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος.

Θέση ουσιαστικά υπέρ της πρότασης του Γιώργου Παπανδρέου για τα επόμενα βήματα του ΠΑΣΟΚ έλαβε σήμερα ο βουλευτής Χίου του κόμματος Κώστας Τριαντάφυλλος.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το δικαίωμα του κόσμου του ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει ποια θα είναι η μετεξέλιξη του ιστορικού κόμματος και περιέγραψε την πρόταση Παπανδρέου ως «συμμετοχικό σοκ».

Εκτίμησε μάλιστα ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν προτίθεται να δημιουργήσει νέο κόμμα.

  • Σημείωσε, πως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, υπογραμμίζοντας, πως, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κόσμου του ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει για το κόμμα.
  • Τόνισε πως... η επιστολή του πρώην πρωθυπουργού σηματοδοτεί μια προσπάθεια, μια πρόταση για να υπάρξει ένα συμμετοχικό σοκ στο κίνημα και αυτό δεν σημαίνει ένα νέο κόμμα.
  • Θέση ουσιαστικά υπέρ της πρότασης του Γιώργου Παπανδρέου για τα επόμενα βήματα του ΠΑΣΟΚ έλαβε σήμερα ο βουλευτής Χίου του κόμματος Κώστας Τριαντάφυλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.