Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ποιος θα ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια Παπανδρέου;

Θυμάστε τα συνδυαστικά κυριακάτικα πρωτοσέλιδα του Πρώτου Θέματος και του Βήματος που ενέπλεκαν την Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ; Όλοι τα θυμόμαστε...

0000_aathema-mesa.jpg

Να και ο έτερος Kαππαδόκης...

2014-11-13_3.34.03_.png



Βέβαια, η Μαργαρίτα Παπανδρέου απάντησε σε τούτες τις χυδαιότητες [εδώ], όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος σχολίασε: «Πρόκειται για μια χυδαία επιχείρηση, η οποία προωθείται από όσους "άκουσαν", όσους διοχέτευσαν και τελικώς όσους δημοσιεύουν -και με τον τρόπο που το κάνουν- φήμες χωρίς στοιχεία, χωρίς προηγούμενη έρευνα. Όμως, αποκαλύπτουν εαυτούς. Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι συγκεκριμένα κατεστημένα συμφέροντα, που παρασιτούν εις βάρος της χώρας, σχεδιάζουν και υλοποιούν συστηματικές επιχειρήσεις συκοφαντίας εναντίον μου. Προφανώς, επειδή φοβούνται πως ό,τι και να κάνουν, όποιο ψέμα και να πουν, όσο και να με χτυπήσουν, θα με βρίσκουν σταθερά απέναντί τους. Ότι δεν θα με λυγίσουν. Καλά κάνουν και φοβούνται».



Παρ' όλα αυτά, επί 2 συνεχόμενα χρόνια η Μαργαρίτα Παπανδρέου στοχοποιήθηκε και στιγματίστηκε. Ένα google search θα πείσει και τον πιο άπιστο Θωμά:

2014-11-13_6.27.10_.png



Και σε αυτό σιγοντάρησε και το Πρώτο Θέμα, το οποίο το έπαιζε ως είδηση μέχρι και το 2014:

2014-11-13_6.28.54_.png




Έλα όμως που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και, μετά την υπόθεση των cds και τον Πάνο Καμμένο, άλλος ένας μύθος κατά του Γιώργου Παπανδρέου καταρρίπτεται.



Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τού agenda-news, δικαιώνει τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, με έγγραφό του, το ΣΔΟΕ, σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Στο έγγραφο, το οποίο υπογράφεται από τον ίδιο τον επικεφαλής του Στ. Στασινόπουλο, αναφέρεται ότι ύστερα από σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η κ. Παπανδρέου δεν έχει καμία σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και με οποιαδήποτε άλλη λίστα.

Το έγγραφο του ΣΔΟΕ κατατέθηκε σήμερα στο δικαστήριο στο οποίο εκδικαζόταν αγωγή της κ. Παπανδρέου εναντίον εφημερίδων και ΜΜΕ, τα οποία την έφεραν ως δικαιούχο λογαριασμού, που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ, ύψους 500 εκατ ευρώ. Μεταξύ των εναγομένων ήταν και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, εναντίον του οποίου αποσύρθηκε η αγωγή, ύστερα από την κατάθεση του εγγράφου. Οι αγωγές εναντίον όλων των άλλων θ εκδικαστούν κανονικά.

egg-218x300.jpg




Tώρα, ποιος θα ζητήσει συγνώμη από την Μαργαρίτα και την οικογένεια Παπανδρέου; Έχουν το θάρρος ενός αντίστοιχου πρωτοσέλιδου απολογητικού χαρακτήρα ή θα βάλουν ως δειλοί την ουρά στα σκέλια και θα ψάξουν να λασπώσουν ακόμη και τα δισέγγονα του Παπανδρέου;

Άραγε, λέγεται δημοσιογραφία αυτό που το Πρώτο Θέμα δεν έχει καν δημοσιοποιήσει την είδηση αποκατάστασης της αλήθειας ενώ την πρώτη σελίδα κοσμεί αυτός ο προβοκατόρικος τίτλος, για μία πολιτική ομιλία, η οποία είναι ιστορική και βάζει απέναντι τα παρασιτικά συμφέροντα εις βάρος της χώρας;

2014-11-13_6.37.54_.png




Αλήθεια, υπάρχει πιο χυδαίος τρόπος να χρησιμοποιείς τη μάνα για να πλήξεις πολιτικά τον γιο και μάλιστα με μία είδηση που όλοι γνωρίζαμε εξαρχής πως ήταν ψευδής;

Αιδώς, Αργείοι. Έρχεται η ώρα σας.




Υ.Γ. προς άγνωστους αποδέκτες: Κάποιοι θεώρησαν σωστό να πατήσουν στην πλάτη του Παπανδρέου, να τον αφήσουν στιγματισμένο και ξοφλημένο από τα συμφέροντα της διαπλοκής και να προχωρήσουν εις άλλα με υγεία. Ποιοι; Φίλοι του, σύντροφοι, κόμματα όπως το Ποτάμι που μας είπε ''τι Καραμανλής, τι Παπανδρέου''.

''Να προχωρήσουμε'', είπαν, ποιος την γ@μεί την αλήθεια ή την δικαίωση; Εμείς να ΄μαστε καλά. Και χτύπησαν ο ένας την πλάτη του άλλου να διώξουν τις τύψεις -όπου αυτές υπήρξαν.

Το πρόσωπο σημάδεψαν, λοιπόν, άλλωστε αυτό πέφτει κάτω, όχι οι ιδέες. Το νου σας, όμως, οι ιδέες είναι ο στόχος.

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.