Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Πεταλωτής κατά Γεωργιάδη: Γνωστή από παλιά η αερολογία του Αδώνιδος

Για "τηλεοπτική θρασύτητα" κάνει λόγο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στα όσα είπε ο Α.Γεωργιάδης το πρωί σχετικά με τις ευθύνες ΠΑΣΟΚ για την εμπλοκή με την τρόικα.

Τις σημερινές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται για την εμπλοκή με την τρόικα, σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, κάνοντας παράλληλα, λόγο για «τηλεοπτική θρασύτητα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Πεταλωτής έγραψε στο Facebook:
«H αερολογία και ο θόρυβος του … Αδώνιδος γνωστά από παλιά. Εξάλλου σε αυτά τα στοιχεία συν την “εθνικοφροσύνη” στηρίχτηκε και η πολιτική του ανέλιξη. Όσοι λοιπόν “εκπλήσσονται” σήμερα από την πρωινή τηλεοπτική του θρασύτητα έναντι του συγκυβερνώντος εταίρου , απλώς δεν εκπλήσσονται.

Απλώς η επαναφορά της ΝΔ στον αντιμνημονιακό της οίστρο (βγαίνουμε από το μνημόνιο, διώχνουμε την τρόικα, προχωράμε μόνοι μας κλπ) προκάλεσαν μετωπική με την πραγματικότητα. με θύμα δυστυχώς την ίδια τη χώρα.

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ μεταφέρθηκε βέβαια και στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φοβούμενος ότι θα κληθεί να δείξει αυτός τώρα πόσα απίδια χωράει ο σάκος του, τρέχει στα ξένα “καταραμένα” funds παρακαλώντας για λεφτά και συνεργασίες, προκαλώντας ρίγη ενδοκομματικά.

Σκέψου όλοι αυτοί να είχαν να διαχειριστούν την πρωτόγνωρη κρίση το 2010 στην πιο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πέντε χρόνια μετά, ούτε τα κορδόνια τους …»




Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.