Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Κάποιος πήρε το γλειφιτζούρι από τον Ulysses και κλαίει

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρεί καθαρό εκβιασμό την κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και να ζητήσει το πάγωμα των διαδικασιών για τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης. [aixmi]

Ο πρώην εκπρόσωπος του κόμματος -και νυν υφυπουργός- Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος το είπε ανοιχτά στον Alpha. «Δεν θα δεχθούμε εκβιαστικές κινήσεις». Για να προσθέσει ότι «δεν μπορούν να μιλούν για δημοκρατικές διαδικασίες εκείνοι που πήραν δαχτυλίδι διαδοχής, έβαλαν τη χώρα στο Μνημόνιο πρωταγωνίστησαν στην κυβερνητική συνεργασία με ΝΔ και ΛΑΟΣ»...

Epikairo: Μάλιστα, το ακούσαμε κι αυτό: Ο Παπανδρέου είναι εκβιαστής επειδή κατέθεσε μια πρόταση αναγέννησης και ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, με τη σημαία του οποίου ο Ulysses εξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2009 και το 2012.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ulysses ξεθάβει το δαχτυλίδι διαδοχής του Σημίτη στον Παπανδρέου πίσω στο 2004. Εμείς απλά να του υπενθυμίσουμε ότι εκείνο το δαχτυλίδι έγινε η αφορμή για να καθιερωθεί η εκλογή προέδρου από την βάση του κόμματος, η οποία όλοι θυμόμαστε ότι εκείνη η μέρα αποτέλεσε γιορτή της Δημοκρατίας. Ο Παπανδρέου μπορούσε να "πάρει το δαχτυλίδι" στα μουλωχτά και στα μουγγά, αλλά επέλεξε να απευθύνει ένα δημοκρατικό προσκλητήριο συμμετοχής στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο τότε παρέπαιε στις δημοσκοπήσεις.

Και τέλος αφήνουμε την αποστροφή ότι ο Παπανδρέου έβαλε την χώρα στο μνημόνιο και πρωταγωνίστησε στην κυβερνητική συνεργασία με ΝΔ-ΛΑΟΣ. Πρέπει να ντρέπεται ο Ulysses, που σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψήφιζε για την σωτηρία της πατρίδος. Αλλά πάνω εκεί που θα έπρεπε να ντρέπεται, επαναλαμβάνει την αθλιότητα ότι ο Παπανδρέου συνέβαλλε στην συγκρότηση κυβέρνησης τριμερούς συνεργασίας,προσπερνώντας ότι οι πολιτικοί φίλοι του Βενιζέλου φρόντισαν να τον ανατρέψουν τέτοιες μέρες το 2011.

Το προσεχές διάστημα θα ενταθούν οι επιθέσεις από τους ΔΗΠΑΡίτες. Μόνο που εμείς είμαστε ΠΑΣΟΚ και δεν μασάμε..

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.