Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Θέλουν να προφυλάξουν εκεί στην Τρικούπη το ΠΑΣΟΚ από τον Παπανδρέου και όχι από τον Τζαμτζή;

Φωτιές αναμένεται να ανάψει εντός της συγκυβέρνησης μια δήλωση για τους συναδέλφους του του ΠΑΣΟΚ του βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή στη χθεσινή εκδήλωση του κόμματος στην Πέλλα για τα 40χρονα από την ίδρυσή του. [theTOC]

Ο κ. Τζαμτζής, λίγες ημέρες μετά τις αναφορές του Άδωνι Γεωργιάδη ότι η Χαριλάου Τρικούπη ευθύνεται για την καθυστέρηση συμφωνίας με την Τρόικα, ενώπιον του κομματικού ακροατηρίου στην περιοχή, έκανε λόγο για «κλέφτες», «απατεώνες» και «ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος και ένας ένας πάνε στη δικαιοσύνης», εντός του ΠΑΣΟΚ.

«Η ΝΔ έβαζε τάξη στα πράγματα κι ερχόταν στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και έκανε ό,τι ήθελε και γι αυτό το λόγο είναι σήμερα παρά πολύ χαμηλά στις μετρήσεις. Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος και ένας ένας πάνε στη δικαιοσύνης», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Τζαμτζή.

Μάλιστα η δήλωση του κ. Τζαμτζή, στο δημοτικό κέντρο καταρρακτών, έγινε παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου και μπροστά σε 90 κομματικά στελέχη της ΝΔ, οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονταν από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Epikairo: Ποιά ήταν η αντίδραση του επίσημου ΠΑΣΟΚ; Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης θεωρεί (όπως βλέπετε στο παρακάτω screenshot) ότι πρέπει να προφυλάξει την παράταξη από τον Παπανδρέου και όχι από τον Δάνη Τζαμτζή, που καθυβρίζει με τον πλέον χρυσαυγίτικο τρόπο το ΠΑΣΟΚ και την βάση του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.