Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Αν σήμερα ,ήταν κυβέρνηση του Πασοκ με τον Γ. Παπανδρέου, θα είμαστε καλύτερα ή χειρότερα???

Γράφει ο Ν Βράχος

Γνωρίζει πολύ καλά ο Έλληνας πλέον, ότι το πρόγραμμα εθνικής αποφλοίωσης [[Μέρκελ -Σαμαρά-Βενιζέλου ]] που ψηφίστηκε, δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό λογικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα οικονομικής αναδιάρθρωσης Παπανδρέου, που λογικά και με πολύ προσεκτικά βήματα, προσκαλούσε τους Έλληνες να σώσουμε την πατρίδα μας, όπως εμφαίνεται στα προγράμματα ένα και δύο, με οποία επετεύχθη το οικονομικό θαύμα της μείωσης του ελλείμματος κατά 5% του ΑΕΠ σε ένα χρόνο.
Το επί πλέον κόστος-επιβάρυνσης των πολιτών, ήταν 4Δις Ευρώ.

*Δεν έχει καμιά σχέση, με τα βάρβαρα και πολλαπλά μέτρα που εφαρμόζονται σήμερα, ύστερα από τρία χρόνια υπονόμευσης , πολιτικής αλητείας και διαπλοκής, για την αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, με την αρχική προσπάθεια διάσωσης και τον τρόπο επιβάρυνσης των κατοίκων αλλά και με τον τρόπο σύλληψη της φοροδιαφυγής, της εφαρμογής Ευνομίας, της Ισοτιμίας, της Ισονομίας, της κοινωνικής προστασίας, της Εθνικής προστασίας και παρουσίας, η νέα απόπειρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που ψηφίστηκε από τη βουλή, και αποτελεί αντίγραφο των εντολών που πήραν από τη Μέρκελ .
Αυτών των εντολών που ο Γιώργος Παπανδρέου ΑΡΝΗΘΗΚΕ να αποδεχθεί και να εφαρμόσει για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

*Σήμερα ο λαός μας πληρώνει τη δίχρονη επίθεση των υστερόβουλων ελλήνων(;) πολιτικάντηδων, εις βάρος της Ελλάδας, της οικονομίας, της εθνικής μας υπόστασης με βασική επιδίωξη, την εκτέλεση της εντολής που είχαν πάρει για απομάκρυνση του Γ. Παπανδρέου από την εξουσία
. Ο δημοκρατικός μας λαός, αντιλαμβάνεται τη πραγματική επιδείνωση και κατάσταση της χώρας και, όπως και στις εκλογές τιμωρεί τους επίορκους συκοφάντες και αρνείται να υπακούσει στα κελεύσματά τους , τώρα που άρχισαν να ‘’τρώγονται’’ μεταξύ τους.

*Ποιος αμφισβητεί πλέον το δίκιο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το αγώνα που έκανε να υψώσει το ανάστημά του και να αγωνιστεί για τη σωτηρία της Ελλάδας? Ποιος πλέον αμφισβητεί το πόσο πιο ήρεμα, πιο μαλακά, πιο ανώδυνα θα είχαμε αντιμετωπίσει με επιτυχία, όλα όσα σήμερα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη και το μέλλον δυσοίωνο για εμάς και τα παιδιά μας.
Ποιοι μας ξεσήκωσαν εναντίον του υποσχόμενοι ‘’Παραδείσους και ρύζι’’? Γιατί αφού όλα με τον Γιώργο ήταν λάθος, όπως μας έλεγαν , σήμερα αγωνίζονται να εφαρμόσουν, ένα μέρος από αυτά που είχε αποφασίσει? Γιατί ξεπουλάνε την πατρίδα μας?
*Κι όμως ξεπουλήσαμε τον Γιώργο Παπανδρέου, που είχε το θάρρος και τον ανδρισμό να πεί το νέο ΟΧΙ στους ‘’αιρετούς φασίστες’’ ΜΕΡΚΟΖΥ της κεντρικής και όχι μόνο νεοφασιστικής Ευρώπης!
*Τον διώξαμε γιατί ήταν ο ΜΟΝΟΣ που μιλούσε για επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και όχι των τραπεζιτών, με ταυτόχρονη εκχώρηση κοινών μετοχών για εξασφάλιση του Ελληνικού λαού. Και κανείς δεν μιλά σήμερα για το έγκλημα που διεπράχθη όταν ‘’έδιωξαν’’ τον Παπανδρέου.
*Τον διώξαμε γιατί ήταν ο μόνος που επέβαλε πρόστιμα ύψους 1,2 ΔΙΣ ευρώ στο Λάτση και τον Βαρδινογιάννη για την λαθροδιακίνηση πετρελαίου, και σήμερα ο δουλοπρεπής Σαμαράς τα… χαρίζει, αφού τον κρατάνε και τον ‘’συντηρούν’’ …ενημερωτικά !
*Τον διώξαμε γιατί ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ‘’συντηρήσει’’ την χρόνια διαπλοκή των ΜΜΕ και των νταβατζήδων που τα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ !!
*Τον διώξαμε γιατί μας είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ ! και φέραμε στη θέση του ότι το χειρότερο θα μπορούσε να μας τύχει. Δύο απόκληρους της κοινωνικής ευαισθησίας , δύο αδίστακτους βρικόλακες της εξουσίας, δύο προικοθήρες της παρανομίας, δύο εμπόρους πατριδοκαπηλίας.
*Υπάρχει κανείς σήμερα , που να έχει αντίρρηση ότι, με βάση το αποτέλεσμα του 2010 και τα μέτρα της εποχής εκείνης, θα είχαμε ΗΔΗ!!! βγει στις αγορές χωρίς την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ??? 

Μήπως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας???
Μήπως πρέπει να δώσουμε ξανά την ευκαιρία στον Γιώργο, να σώσουμε τα παιδιά μας??
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.