Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Η ευλογημένη ώρα της επιστροφής και της δικαίωσης πλησιάζει.

Δικαιωμένος, αισθάνεται ο Γιώργος Παπανδρέου, τόσο από τον αγώνα που κατέβαλε για την σωτηρία της πατρίδας μας, όσο και από τις διαρθρωτικές ανακατατάξεις που επέβαλε στην Ευρωπαϊκή λειτουργία του δυσκίνητου και Γερμανοελεγχόμενου συστήματος «διακίνησης χρήματος και αλληλεγγύης» μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων.

Δικαιωμένος αφού όλα όσα διέγνωσε ότι πρέπει να γίνουν τότε, προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα, ήταν και είναι τα σωστά μέτρα, μόνο που οι Βρούτοι και οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Ευχαριστημένος και περήφανος που βλέπει την πατρίδα μας να ελπίζει, να αγωνίζεται , να πιστεύει και να αισιοδοξεί.
Βλέπει με τα μάτια της ψυχής του τον Έλληνα να παίρνει θάρρος, κουράγιο για να ξεπεράσει τη κακιά ώρα. Θέλει να τον βοηθήσει όσο μπορεί να ξαναβρεί το χαμόγελό του. Αυτό που του έκοψαν οι υπηρέτες της διαπλοκής. Αυτό που του έκοψαν οι ΒΡΟΥΤΟΙ και τα κατεστημένα.
Κλείνει τα μάτια και θυμάται:… Μέργκελ .. Σαρκοζί …Αεροπλάνο …Βενιζέλο …Σαμαρά …πολιτικούς δολοφόνους..άνανδρους ΒΡΟΥΤΟΥΣ! ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!!!
Βουρκώνει και αναρωτιέται γιατί αυτή η μικροψυχία, η υπονόμευση και η λιποταξία για τον μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίσαμε;
Ποιο άγνωστο(;) χέρι και ποια αρρωστημένη πλεονεξία οδήγησε μια ολόκληρη αντιπολίτευση σε ανθελληνική συμπεριφορά και προπαγάνδα;
Γιατί ο Αντώνης έμεινε αιχμάλωτος του αλύτρωτου εφιαλτικού του δαίμονα;
Γιατί ο Βαγγέλης, άφησε ελεύθερη την αδίστακτη εξουσιοκαπηλία του να τον οδηγήσει στον κατήφορο της υπονόμευσης , της προσβολής , της προδοσίας;
Γιατί «κάποιοι» ..ανέβασαν τον Τσίπρα στα ψηλά σκαλοπάτια και ζαλίστηκε και άλλα λέει τη μία ώρα και άλλα λέει την άλλη;
Ο Γιώργος γυρίζει ! Τον φέρνει πίσω ο προδομένος λαός, ο ακούραστος δημοκρατικός μας λαός. Αυτός που έγραψε μυριάδες σελίδες δόξας, προόδου, πολιτισμού, σεβασμού και αγάπης …
Του το χρωστάμε άλλωστε αλλά και αυτός μας χρωστάει.
Μας χρωστάει την αλήθεια με ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!
Ο Λαός μας πέρασε και περνάει πολλά. Υποφέρει, βασανίζεται, διώκεται, εκβιάζεται ,παραπληροφορείται, πεινάει και ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ!
Πρέπει λοιπόν να μάθει , πρέπει να φτύσει τους εφιάλτες κατά πρόσωπο. Πρέπει να μάθει γιατί τον πρόδωσαν και ποιοι κάθε βράδυ το παραπληροφορούσαν πρόστυχα, προκλητικά, ανέντιμα και ανθελληνικά.
Πρέπει επί τέλους να μπεί κάποια τάξη και ευνομία.
Η ώρα της επιστροφής θα είναι δύσκολη γιατί η Ελλάδα δυστυχώς δεν βρίσκεται στο 2010. Η πολιτική και παραπολιτική συμμορία έχει ξοδέψει πολλές φιάλες σπάνιο ελληνικό αίμα. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού.
Η κυβέρνηση…Καραμανλή που διέλυσε την Ελλάδα, που κατέστρεψε την οικονομία, που διώχνει τα παιδιά μας μετανάστες ΚΥΒΕΡΝΑ αυτή την ώρα την Ελλάδα;.
Αβραμόπουλος, Στυλιανίδης , Χατζηδάκης, Παναγιωτόπουλος, Αρβανιτόπουλος , Κεφαλογιάννη , Σταϊκούρας , και τόσοι άλλοι υπεύθυνοι της ΜΕΓΑΛΗΣ καταστροφής κάθονται πάλι! στις ίδιες πολυθρόνες και αποφασίζουν ΞΑΝΑ! για μας και τα παιδιά μας.
Έντρομοι οι μηδενιστές ετοιμάζουν και πάλι λάσπη και …λάσπη !
Τώρα όμως ο λαός ξέρει και..ξέρουν τι τους περιμένει.
ΥΓ
Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα αν συνέχιζε ο Καραμανλής ή παραλάμβανε ο Σαμαράς΄η ο Τσίπρας, ή, ο Βενιζέλος.
Φανταστείτε ……!!!!
Που θα βρισκόταν η Ελλάδα σήμερα; Τι θα κάναμε για να ζήσουμε;
ΠΡΟΕΔΡΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ !
Αδέλφια ‘’ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ’’
Ν. Βράχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.