Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗΣ

Γράφει ο Ν Βράχος

Πόσο μικρός, σχεδόν ..αόρατος, μπορεί να γίνει κάποιος προκειμένου να ..επι-συμ-βιώσει με και για το πάθος του για την εξουσία; 


Αμφιβάλλει κανείς ότι ο Βαγγελάκης είναι τόσο άρρωστα εξουσιομανής, ώστε να είναι σε θέση να θυσιάσει τους πάντες και τα πάντα για..πέντε λεπτά παρουσίας στην τηλεόραση; 

Αμφιβάλλει κανείς ότι είναι τόσο κομπλεξικός που πιστεύει ότι είναι και..μοναδικός;

Αμφιβάλλει κανείς ότι θα μπορούσε, χωρίς τύψεις, να καταδικάσει σε αιώνια ..πείνα ένα φτωχό γιατί ακουμπώντας του λέρωσε το πόμολο της πόρτας του, με το..χέρι του; ( Θυμάστε τον..καφέ;)

Πόσο εγωπαθής, πρέπει να είναι και με πολλά προβλήματα παιδικών αναμνήσεων, να τον ταλανίζουν; Του λείπει το συναίσθημα και η ανθρώπινη ζεστασιά. Είναι μια ..κινούμενη χιονόμπαλα που "παγώνει" τους πάντες.

Αυτά τα λίγα που ΠΙΣΤΕΥΩ !!! χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, με οδηγούν αβίαστα στις σκέψεις, ότι ο άνθρωπος αυτός είναι και πολιτικά αδίστακτος.

Κατά βάθος πιστεύω
ότι πολλοί έχουν υποφέρει, αλλά και θα υποφέρουν εξ αιτίας του.
Είναι κατά βάθος ένας κομπλεξικός ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ένας πολιτικά δυσκίνητος μέχρι ..αναπηρίας , που δεν αισθάνεται ! δεν βλέπει τίποτε άλλο, παρά μόνο την .. .πείνα των ορέξεών του !
Γι αυτό και «δέθηκε» με τον Σαμαρά και έχει φίλο τον Προκόπη !
Ο Λαός μας λέει : ‘’ Δείξε μου τον φίλο σου ‘’…..

ΥΓ
Ο Λαός λέει : Την υπογραφή σου  πρέπει να προσέχεις που τη βάζεις….
Τελικά Βαγγελάκη, χθές απέδειξες για μία ακόμη φορά, ότι είσαι ΚΑΙ πολύ απρόσεκτος…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.