Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Την σύγκλιση έκτακτου συνεδρίου ζητά η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγρινίου

Τους φόβους της για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, εάν αμέσως δεν υπάρξει αλλαγή πορείας και λειτουργίας, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Δ.Ο του ΠΑΣΟΚ Αγρινίου, η οποία με μία ιδαίτερα σκληρή γλώσσα μιλά για επιλογές της ηγεσίας που οδήγησαν το κόμμα στο χείλος του γκρεμού.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:
«Παρακολουθούμε με αγωνία την συνεχή συρρίκνωση του κινήματος και την απομάκρυνση από τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που συμπορεύτηκαν μαζί του για τέσσερις δεκαετίες.

Δυστυχώς οι επιλογές που έγιναν όχι μόνο δεν ανέκοψαν την πορεία συρρίκνωσης αλλά την χειροτέρεψαν. Οι επιλογές τύπου Ελιάς και σήμερα ΔΗΠΑΡ, χωρίς να ερωτηθεί η βάση, με τα όργανα του κινήματος ουσιαστικά να μην λειτουργούν, έχουν φτάσει το ΠΑΣΟΚ σε οριακό σημείο.

Είναι η ώρα πλέον να μιλήσει η βάση. Η ηγεσία του κινήματος θα πρέπει να εξαγγείλει έκτακτο συνέδριο του κινήματος όπου θα συζητηθούν όλα τα κρίσιμα θέματα: πολιτικές θέσεις, εθνικό σχέδιο για την μετά μνημόνιο εποχή, στρατηγική και μετεξέλιξη του κινήματος.

Ένα συνέδριο στο οποίο θα κληθούν να συμμετέχουν όλοι όσοι συμπορευτήκαμε αυτά τα χρόνια ακόμα και με όσους συγκυριακά χώρισαν οι δρόμοι μας. Είναι η ώρα να ξαναβρεθούμε. Με δεδομένες τις αποφάσεις που θα λάβει το συνέδριο θα πρέπει να ακολουθήσει εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση η οποία θα δεσμευτεί να υλοποιήσει τη νέα στρατηγική του κινήματος.

Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ΤΩΡΑ ένα νέο, δημοκρατικό, συμμετοχικό ξεκίνημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.