Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο Κ. Μητσοτάκης εξισώνει Παπανδρέου με Τσίπρα και σκορπά άφθονο γέλιο στην πιάτσα

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι οι πρακτικές του μοιάζουν με εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού τόνισε ότι «ο κ. Παπανδρέου είναι αμετανόητος (...) έκτισε ένα λαϊκίστικο αφήγημα για να κερδίσει τις εκλογές του '09 και έσκασε στα χέρια του..

. Είναι πολύ θλιβερό όταν δεν μπορεί να αναγνωρίσει κάποιος τα λάθη του, και ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός έθεσε στους πολίτες το δίλημμα για ομαλή έξοδο στις αγορές ή το ρίσκο να εμπιστευτούν ένα κόμμα χωρίς κανένα εναλλακτικό σχέδιο.

«Η ομοιότητα Παπανδρέου – ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλη, δεν αξίζουμε ως χώρα να βιώσουμε ξανά το 2010, να ζήσουμε τη μέρα της μαρμότας...» ανέφερε χαρακτηριστικά. [ysterografa]


Epikairo: Θορυβήθηκε ο Μητσοτάκης από τους 600 εντός αιθούσης και τους 500 εκτός, ψες στην Χαλκίδα, και είπε να καταπιαστεί με την προπαγάνδα. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που κάνει καριέρα στις πλάτες των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης Παπανδρέου, όσον αφορά στο κράτος και τη δημόσια διοίκηση. Μάλιστα, βάζει και βραβεία στο ράφι του, στ' όνομα του Παπανδρέου:


2014-11-13_10.40.58_.png



Όμως, κατά πώς φαίνεται, ο Μητσοτάκης είναι υπέρ της διαφάνειας και της αξιοκρατίας ανά εποχές. ''Κάποτε έτσι'', με βραβεία, ''κάποτε γιουβέτσι'', με 2 προσπάθειες να καταργήσει τη δι@υγεια αλλά και την αντικειμενική αξιολόγηση για τη θέση προϊσταμένων στο δημόσιο, βάζοντας κολλητούς και φίλους [Παραίτηση Μητσοτάκη-Χριστοφιλοπούλου ζητά ο Γ. Ραγκούσης].

Δυστυχώς, για τον Μητσοτάκη, η πρωτιά στην Β' Αθηνών δεν έρχεται με διαφάνεια και αξιοκρατία και έτσι, επιλέγει τον λαϊκισμό που τόσο υποτίθεται πως απεχθάνεται για να μην φάει τη σκόνη του Άδωνι. Έτσι, ο Μητσοτάκης επιτίθεται στον Παπανδρέου, ο οποίος έκανε σε 2 χρόνια όσα δεν έχει κάνει το κόμμα του σε 40. Ενδεικτικά:

«Καλλικράτης»; Τομή με το παρελθόν της αυτοδιοίκησης.

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση; Τομή με το παρελθόν των ασφαλιστικών ταμείων.

«Διαύγεια»; Τομή με το παρελθόν των δαπανών και της αδιαφάνειας στο δημόσιο.

Νόμος για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση; Τομή με το παρελθόν και το κατεστημένο των Πανεπιστημίων.

Ηλεκτρονικές προμήθειες στο δημόσιο; Τομή με το παρελθόν των προμηθειών.

Όλες οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ; Αντικειμενικά κριτήρια για προαγωγές; Τομή με το παρελθόν της αναξιοκρατίας στο Δημόσιο.

Οικονομική Αστυνομία; Οικονομικοί Εισαγγελείς; Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών; Τομή με το παρελθόν της απόλυτης φοροδιαφυγής.

- Όλα όσα διαβάζεις, Κυριάκο μου, ο Αλέξης Τσίπρας τα έχει καταψηφίσει. Τόσο ίδιοι είναι Κυριάκο μου.

Τύφλα να 'χει ο Γεράσιμος ο Γιακουμάτος, ο Αργύρης ο Ντινόπουλος και η Σοφία η Βούλτεψη, Κυριάκο μου.

Και μην κακοπαίρνεις άλλη φορά τους ΑΝΕΛ. Τα ίδια με σένα λένε, στο περίπου, Κυριάκο μου.

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.