Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση στις δηλώσεις του πρώην Αντιπροέδρου και Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλου.

Αγαπητέ κ.Πάγκαλε, διάβασα με μεγάλη προσοχή τις δηλώσεις που έκανες σήμερα στο Βημα fm για το ΠΑΣΟΚ το οποίο αποκάλεσες ξοφλημένο!!! Ρίχνεις ευθύνες στον πρώην πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό της χώρα Γ.Α.Παπανδρέου οτι στην ουσία εκχώρησε την Πρωθυπουργία στον Λ. Παπαδήμο. Οτι αυτή του η πράξη στην ουσία διέλυσε το κίνημα και το ΠΑΣΟΚ !!! Είπατε ομως οτι για την χώρα έπραξε σωστά!

Αυτό και αν είναι αντίφαση. Δηλαδή λέτε πως ο Παπανδρέου με τις τότε συνθήκες έπραξε πάνω απο όλα για το συμφέρον της χώρας παρα για την καρέκλα του όπως και την ισχύει του κινήματος. Σωστά τα λέτε ! Μονο ένας Παπανδρεου θα έβαζε πάνω απο ολα τη χώρα και μετα θα νοιαζόταν για τα κομματικά τσιφλίκια!!!

 Λέτε λοιπον οτι η πράξη του αυτή διέλυσε την παράταξη και το ΠΑΣΟΚ. Λέτε επίσης οτι ήταν λάθος το δημοψήφισμα που πρότεινε και πως έπρεπε να παει την χώρα σε εκλογες.Μάλιστα. Ίσως συμφωνήσω μαζι σας ως προς της εκλογές!!! Δεν είμαι ομως πολιτικός όπως εσείς, άρα δεν μπορώ να γνωρίζω εκ τον έσω τι ήταν φρονημότερο και πολιτικά αποδοτικότερο να πράξη ένας πρωθυπουργός της χώρας που βάλετε απο παντού και περισσότερο απο το ίδιο του το κόμμα. Εσείς γνωρίζεται φαντάζομαι καλύτερα!

 Έτσι δεν ειναι κε Πάγκαλε? Δεν επιθυμώ να κουράσω τους φίλους που θα διαβάσουν αυτές τις αράδες, αλλά με βάζετε σε πειρασμό να σας θέσω κάποια ερώτημα. Αφού λοιπον είστε Δημόσιο πρόσωπο και εκτίθεστε πολιτικά τόσα χρόνια, γιατί λέτε τις μισές αλήθειες. Γιατι δεν τα λέτε όλα. Ο δικός σας ο ρόλος στην κυβέρνηση 2009-2011 ποιός ήταν? εσείς δεν είσαστε Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεις ή μου διαφεύγει κάτι? Λοιπον αγαπητέ κε Πάγκαλε εσείς δεν πήρατε ούτε μια φορά τον λόγω να πείτε την άποψη σας? Τι στο καλό κανατε? Θέλετε να μας πείτε οτι δεν είχατε φωνή μεσα στο κόμμα και στην κυβέρνηση? τότε γιατι δεν παραιτηθήκατε καταγγέλλοντας τον πρωθυπουργό οτι δεν ακούει και κάνει οτι ο ιδιος θέλει. Τι ήταν λοιπον αυτο που σας κρατούσε στην κυβέρνηση χωρις να μιλάτε ?

 Να σας θυμίσω !!! Όταν ζητήθηκε ψήφος εμπιστοσύνης και η κα Καΐλη σήκωνε επιδεικτικά το δάχτυλο στον πρώην προθυπουργο και απειλούσε με 5-6 άλλους, ότι δεν θα ψηφίσει αν δεν παραδόσει την πρωθυπουργία, εσείς τι κάνατε? παρατηρούσατε ολα αυτά τα καλά παιδιά χωρίς να λέτε κουβέντα!! Έχει χαθεί παντελώς το μετρό της πολιτικής και ιδιαίτερα της δικής σας που κατα διαστήματα συμφωνούσαμε. Θεωρώ αξιότιμε κε Πάγκαλε οτι φέρεται και εσείς μεγάλη ευθύνη για το κατάντημα του κινήματος !!! Λακίσατε νωρίς. Δυστυχώς δεν μας φτάνει να λέτε οτι δεν πάλευετε για το κίνημα που ο Βενιζέλος με την παρέα το κατάντησε να τρεμοσβήνει. 

Οχι κε Πάγκαλε το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πεθάνει όπως εσείς ίσως θέλετε η επιθυμείτε. Το ΠΑΣΟΚ ζει στις καρδιές των περισσότερων Ελλήνων. Το δικό μας ΠΑΣΟΚ κε Πάγκαλε δεν είναι το ΠΑΣΟΚ το Βενιζέλου και της παρεούλας του. Το δικό μας ΠΑΣΟΚ ειναι το ΠΑΣΟΚ που έφερε την δημοκρατία στη Ελλάδα την ισότητα τις πολλές ευκαιρίες για όλους. Το δικό μας ΠΑΣΟΚ ειναι εκείνο που ανέστησε την παιδία ανέδειξε τον πολιτισμό δημιούργησε τις βάσεις για να μπορεί ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα να παει στο Νοσοκομείο να παει σε γιατρό. 

Το δικό μας ΠΑΣΟΚ κε Πάγκαλε έκανε τεράστιες αλλαγές σε αυτή τη χώρα που πριν το 1981 ήταν όπως η Αλβανία του Χότζα.Μπορώ να σας πω πολλά για το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚ. Προφανώς στο ΔΙΚΟ μας δεν χωράτε ούτε εσείς ούτε πολλοί άλλοι!!!Αν πραγματικά στα τόσα χρόνια που ήσασταν απο τους προτοκλασατους θέλατε θα είχατε στοιχειθή δίπλα στον Παπανδρέου. Εσείς και κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να φάτε τα σίδερα και να προαςπίςετε τις συλλογικές επιλογές σας όταν οι άλλοι αντιπολίτευση και μίζονος αντιπολίτευση έσκιζαν τα μνημόνια.

 Κατέβαζαν τους αγανακτισμένους στο δρόμο και μαζι με τα " δημοκρατικα" μεσα έκαναν τελικά αυτο που βιώνουμε σήμερα. Οι αγανακτισμένοι πλέον ειναι στους καναπέδες τους τα ΜΜΕ ωφεληθηκαν απο τις οποίες ρυθμίσεις και ο απλός Έλληνας που δεν ειναι στα πράγματα έφαγε το παραμύθι της κανονικότητας και της επιστροφής προ 2008. Εσείς απλα παρακολουθείτε και λέτε οτι ψηφίσατε ΝΔ διότι δεν θέλατε να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμεις αγαπητέ κε Πάγκαλε είμαστε παρόν στους νέους αγώνες για τι διαμόρφωση μιας νέας δυναμικής κεντροαριστεράς που θα ηγέτε ο Γιώργος Παπανδρέου.

 Είμαστε παρόν στο ΔΙΚΟ μας ΠΑΣΟΚ. Στο ΠΑΣΟΚ που θέλουμε να προχωρήσει χωρις τα βαρίδια του παρελθόντος. Αυτο το ΠΑΣΟΚ κε Πάγκαλε θα ειναι και πρωτο κόμμα και θα συμβάλει στην ΑΛΛΑΓΗ την πραγματική ΑΛΛΑΓΗ που έχει ανάγκη ο τόπος και η Πατρίδα.

Panos Tsiris 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.