Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

…αυστηρά Παπανδρεϊκο!!!

Μπορώ να καταλάβω την Εύα, την Τόνια, τη Σούλα, τη (μεταμοντέρνα πια) Βασούλα, αυτό το Καρέ της Χαράς τέλος πάντων που πάνω στο ...πικ του μεταρρυθμιστικού κρεσέντο της καριέρας τους, αποφάσισαν να πουν ΟΧΙ!!! Το κατανοώ!
Το κατανοώ, να κάνει νάζια η Μιλένα, που το έργο της στο Υπουργείο έμεινε ...ΣΤΑΘΜΟΣ!
Κατανοώ το Γιώργο Λιάνη που κώλωσε. Σόρυ Υπουργέ μου, μα δεν είχες και ποτέ τη στόφα του γενναίου.
Κατανοώ μέχρι και τον Αλέξη! Έχει κι αυτός σοβαρούς λόγους για να κάνει εντύπωση! Και μεις στο σχολείο, θέλαμε όλες να έχουμε γκόμενο τον Πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς!
Κατανοώ τους Καναλάρχες, τους Τραπεζίτες και τις λοιπές ...υγιείς δυνάμεις του τόπου, ξεβρακωμένες ούσες να θέλουν να τον ξεκοιλιάσουν στο όνομα της φορολόγησης πρώτα και επαναφοράς στη συνέχεια κεφαλαίων από τις Ελβετίες!!!
Κατανοώ την άπασα εγχώρια αλλά και παγκόσμια διαπλοκή να καταγγέλλει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ως ...αντιδημοκρατική!!
Κατανοώ τον Αγανακτισμένο, όχι τον αληθινό, τον ιμιτασιόν, που παλεύει με σήμα την κρεμάλα για την εθνική κυριαρχία της χώρας, την ίδια στιγμή που έχει εκχωρήσει την προσωπική του κυριαρχία στην αδράνεια και το βόλεμα.
Κατανοώ τον Αντώνη που κατάφερε να μπερδέψει τον Λυμπερόπουλο με τον Πατριωτισμό και τους Ταγμένους Φαήλους με τις κωλοτούμπες….


τον Παπανδρέου όμως ΔΕΝ μπορώ να τον κατανοήσω!
Δυο χρόνια τώρα, διαπραγματεύεται μια συμφωνία, για να σώσει τη χώρα, λέει ο ...Προδότης. Πήρε 100 δις πέρσι, πήρε 100 τον Ιούλιο, πήρε 100 δις πίσω μέσω «κουρέματος». Ε δεν μας μπούκωσε και το στόμα, να μας πετάξει εκεί χάμω 500 δισεκατομμύρια να χουμε να πορευόμαστε ως περήφανο – ΜΗ εκχωρημένο έθνος όπως γινόταν παλιά, θυμάσαι φαντάζομαι κορύφωση με Καταλληλότερο;;; …από ελικοπτέρου τα μοίραζε με τον Μπαρόζο, πάνω από τα καμένα της Ηλίας το 2007. Αλλά τέλος πάντων, ακόμα και έτσι, θα τα δεχτώ! Αν και …συνθηκολόγησε παράνομα με τον Εχθρό και γω κινδυνεύω να χάσω ως Έθνος εθνική κυριαρχία, επειδή είμαι πολύ τεμπέλα και πολύ κακομαθημένη (ως έθνος), θα τα δεχτώ!
Με αυτήν λοιπόν την προδοτική Σύμβαση, που στην πιθανότητα να ΜΗΝ υπογραφεί, οι κρεμάλες εξαφανίστηκαν, οι πλατείες άδειασαν, οι αριστεριστές ματαίωσαν την Επανάσταση, έρχεται ο …Τσολάκογλου και πετυχαίνει ευρύτατη συναίνεση! Και από ανομιμοποίητος Πρωθυπουργός, η Σύμβαση θα περάσει με αυξημένη πλειοψηφία!!!
Και αυτός ο …Τυχοδιώκτης, ο Πρωθυπουργός εν ενεργεία, υποχωρεί για να σωθεί μια χώρα, που μέχρι πριν μια βδομάδα, ΔΕΝ ήθελε να σωθεί.


Δεν μπορούσα να τον κατανοήσω μέχρι σήμερα το πρωί για την ακρίβεια! Τότε που η μητέρα μου είπε: δεν είσαι η μοναδική προδοτική, συστημική και μνημονειακή οπαδός σ’ αυτόν τον Τόπο, που πίστεψες σε έναν Πολιτικό, Πολίτη του Κόσμου!!!

Τάνια Ιω. Γραμματικού
…πιο Προεδρικιά από ποτέ!!!


Υστερόγραφο: Η αναφορά μου μόνο α. στις νεράιδες του πασοκ, έγινε γιατί ήταν περσόνες (!!!) και μπορεί να απογειώσουν το κείμενο (ή και να μου το πατώσουν, εγώ τα ρίσκα μου θα τα πάρω), και β. στο Λιάνη, λόγω εντοπιότητας. Τους λοιπούς «Συντρόφους», οι οποίοι έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους σ’ αυτήν την Υπερπαραγωγή, θέλω να τους βεβαιώσω, πως χωρίς να χρήζουν αναφοράς, θα τους θυμόμαστεΟΛΟΥΣ, ΔΕ θα τους ξεχάσουμε ποτέ…
http://politikiadeia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.