Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Σήμερα ο Παύλος, αύριο ΕΣΥ

Χθες το βράδυ, μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν, σε καφετέρια στη λεωφόρο Π. Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, ο Παύλος Φύσσας, ετών 34, πέφτει νεκρός από μια μαχαιριά στην καρδία. Οι δράστες της επίθεσης, Χρυσαυγίτες. Το θύμα της επίθεσης, γνωστός αντιφασίστας. Για όποιον διαθέτει στοιχειώδη λογική, η σύνδεση μεταξύ των δύο είναι πολύ εύκολη. Σύνδεση που καταρρίπτει κάθε γελοίο επιχείρημα, όπως το ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός με αφορμή το ματς. Μένει μόνο να βρει τρόπο η ΕΛ.ΑΣ. να καταρρίψει τη μαρτυρία της κοπέλας του η οποία λέει ότι σε έκκλησή της για βοήθεια οι αστυνομικοί της απάντησαν πως είναι πάρα πολλοί και δεν μπορούν να επέμβουν (άραγε στις πορείες δεν είναι τόσοι πολλοί οι διαδηλωτές, γι” αυτό επεμβαίνουν τα ΜΑΤ;) και μόνο μια αστυνομικός είχε το θάρρος να τραβήξει το όπλο της και να ακινητοποιήσει τον 45χρονο δολοφόνο.

Η Χρυσή Αυγή εδώ και καιρό έχει περάσει στην αντίπερα όχθη. Δεν μιλάμε πια για γραφικούς τυπάκους, που μοιράζουν φυλλάδια «Έξω οι ξένοι» στις παρελάσεις ή φωνάζουν τιμή σε χίτες και ταγματασφαλίτες στα μνημόσυνα της Πηγάδας. Μιλάμε για δολοφόνους. Που ξεσπούν τη δολοφονική τους μανία τόσο πάνω σε μετανάστες, όσο και σε Έλληνες πλέον. Κι εσύ Ελληνάρα που ψήφισες Χρυσή Αυγή γιατί ήταν ψήφος αντίδρασης στο σάπιο κατεστημένο, να ξέρεις ότι το αίμα αυτού του παιδιού είναι στα χέρια σου. Όπως είναι και στα χέρια όλων όσων δεν κάνουν τίποτα για να εμποδίσουν τη δράση της Χρυσής Αυγής, κυρίως των αστυνομικών. Εφόσον η οργανωμένη (sic) πολιτεία είναι ανίκανη να το κάνει, ας βάλουμε εμείς ένα φρένο στη Χρυσή Αυγή. Ας δώσουμε το μαζικό παρών στους δρόμους, για να βροντοφωνάξουμε ότι ως εδώ ήταν. Δεν έχει άλλη ανοχή. Το αντισυστημικό προσωπείο της Χρυσής Αυγής έπεσε και έμεινε η σάπια πραγματικότητα του νεοναζισμού που κρυβόταν από κάτω. Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία. Ή αυτοί ή εμείς. Απομονώστε τους. Πολεμήστε τους. Τσακίστε τους.

Υ.Γ.: Χθες ήρθαν για τους μετανάστες. Και δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν μετανάστης. Σήμερα ήρθαν για τους Αριστερούς (τον Παύλο). Και δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν αριστερός. Αύριο θα έρθουν για μένα. Και δεν θα έχει μείνει κανείς να φωνάξει μαζί μου.



Υ.Γ.1: Εμείς σε μάθαμε και σε αγαπήσαμε σαν Killah P. Καλό ταξίδι αδερφέ μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.