Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Άδωνις Γεωργιάδης για τα 25 ευρώ: πριν και μετά τη συνάντηση με την τρόικα - Βίντεο

Ο τηλεπωλητής βιβλιών, ο κύριος <<το μνημόνιο είναι ευτυχία>> για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε την αναξιοπιστία του. Πριν τη συνάντηση με την τρόικα να δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα αυξηθεί η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα και ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιβολής των 25 ευρώ για την εισαγωγη στα νοσοκομεια δυσανασχετόντας μάλιστα με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το σχετικό θέμα.

Μετά την συνάντησση με την τρόικα βγήκε στην τηλεόραση σαν να μην συμβαίνει τίποτα δηλώνοντας οτι δεν μπορέσαμε να αποφυγαμε το εισιτήριο των 25 ευρώ για την εισαγωγή στα νοσοκομεία(κρατήστε μια μικρη επιφύλαξη γιατί μπορεί να μας προκύψει εισιτήριο και για τα εξωτερικά ιατρεία με τέτοια εγγύηση διαπραγματεύσης), καλύπτοντας την αποτύχια ή την κυβίστηση του (διαλέγετε ποια απο τις δυο ομολογίες, μιας ακόμα αποτυχίας αυτής της κυβέρνησης) με την εισαγωγή εισοδηματικών κριτηρίων.

Επίσης άλλη μια επιτυχία του τηλεπωλητή διαπραγματευτή ειναι η αύξηση της χρήσης των γενόσημων φαρμάκων στο 60% και η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης κατά 2 δις ευρώ το 2014.
Σαφής ειναι και η ενόχληση του του ως προς το συνδικαλιστικό κίνημα.

Τα κουπόνια ποροχής υπηρεσιών υγείας θα είναι προ των πυλών αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του Α. Γεωργιαδή πριν και μετά τη συναντηση με την τρόικα και βγάλτε τα συμπερασματά σας:



http://venceremos33.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.