Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τώρα ξέρεις την αλήθεια για να αποφασίσεις σωστά.

Γράφει ο Ν Βράχος

Από το 2010, ζούμε όλοι μας, στον πυρετό της υπονόμευσης , της υποκρισίας, της άθλιας προδοσίας. Ζούμε στη σκιά της πολιτικής προστυχιάς και στην...
υπονόμευση κάθε ελπίδας, που προσπαθεί να ριζώσει στην καρδιά πολλών απελπισμένων, που με χίλια ψέματα τους ‘’έσουραν’’ στο δρόμο του ψεύτικου παραδείσου της χαμένης ελπίδας.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη, ότι η πολιτική κλίκα της αντιπολίτευσης, με ηγέτες τον Σαμαρά και τον Τσίπρα , ενισχυόμενοι από την ψευτοδημοκρατική επίφαση του Βενιζέλου, θα οδηγούσαν την Ελλάδα στο γκρεμό και πιθανόν στο χάος. 

Κι όμως η προδοσία μπορούσε να αποφευχθεί και σήμερα να είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Όμως η ιδιοτέλεια και η πατριδοκαπηλία υπερίσχυσαν και διέλυσαν κυριολεκτικά την πατρίδα μας. Ξεπούλησαν την Ελλάδα οι άθλιοι Ιούδες , μόνο και μόνο για να υπονομεύσουν τον Γιώργο Παπανδρέου. Ξεπούλησαν την Ελλάδα για ληστέψουν πολιτικά, ηθικά, ανθρώπινα αυτόν που τον επέλεξε το 43% των Ελλήνων. Ξεπούλησαν την Ελλάδα οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες. Όλοι μαζί ξεπουλήθηκαν στο Μεργκελικό καθεστώς και πρόδωσαν την Ελλάδα και ασέλγησαν στους Έλληνες και ξεπουλάνε την περιουσία του λαού αντί πινακίου φακής οι σύγχρονοι Ιούδες.

Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μας είπε την αλήθεια.
Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε, βρίστηκε, προπηλακίστηκε, συκοφαντήθηκε και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ για τη σωτηρία της πατρίδας μας.

Σήμερα ο λαός μας σιγά-σιγά ξαναγυρίζει και κοιτά με ευγνωμοσύνη ,αυτόν που στάθηκε δίπλα του και αγωνίστηκε με όλα τα θεριά.
Αυτόν που δεν έβρισε, αυτόν που δεν συκοφάντησε, αυτόν που δεν κατέβηκε στο λάκκο της πολιτικής λάσπης. Ήξερε, όπως ξέρουμε όλοι μας, ότι η πατρίδα μας έχει ανάγκη όλους. Μόνο όλοι μαζί αδελφωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Όταν κάποιοι ‘’αόρατοι’’ (;)μας βάζουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας, γιατί άραγε το κάνουν; Γιατί αυτοί ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! θέλουν να μας εκμεταλλεύονται και να μας κλέβουν και το αίμα μας.
Το Πασόκ μας, πιστό σε αρχές και παραδόσεις, είναι υπέρ της ισότητας, της ευνομίας , του κράτους ΔΙΚΑΙΟΥ ! Κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου! Όλοι είμαστε εντός του νόμου με ισοτιμία, ευνομία και ισονομία.

Το κράτος έχει όργανα που φροντίζουν, για την εύρυθμη λειτουργία του. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ!
Έτσι , όλοι μαζί, με αρχηγό τον Γ. Παπανδρέου, μπορούμε να αγωνισθούμε για το καλό των παιδιών μας, μονιασμένοι και αγαπημένοι.
Περισσότερο ψωμί τρώμε με μέλι, παρά με ξύδι.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.