Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Κυκλοφορεί ελεύθερος και οπλοφορεί ο Γιώργος Πατέλης

Γιώργος Πατέλης. Ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Γιώργος Ρουπακιάς πριν δολοφονήσει τον Παύλο Φύσσα, κυκλοφορεί ελεύθερος και οπλοφορεί, ενώ ακόμη δεν έχει ασκηθεί εναντίον του καμία διαδικασία. Ο Πατέλης είναι γραμματέας της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ενώ στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος στη Β” Πειραιά. Σε φωτογραφικό ντοκουμέντο το οποίο δημοσιεύει σήμερα το Έθνος φαίνεται να ποζάρει κρατώντας ένα πιστόλι Walther PP, το οποίο χρησιμοποιείτο από τις ναζιστικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Πατέλης έχει εμφανιστεί σε φωτογραφίες στη Νέδα παρέα με τον Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος φέρεται να ήταν το νο2 και να ανήκε στο πενταμελές συμβούλιο της Τ.Ο. Νικαίας. Την ίδια στιγμή, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προέκυψε η ταυτοποίηση ακόμη πέντε ατόμων που αντάλλαξαν μεταξύ τους κλήσεις, το επίμαχο χρονικό διάστημα μεταξύ 11-12.

Πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής που έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στην ίδια εφημερίδα, αναφέρει πως ο άνεργος γραμματέας, μαζί με την επίσης άνεργη σύζυγό του, είχαν ένα αξιοπρεπέστατο επίπεδο διαβίωσης. «Ζουν σε μεγάλο και άνετο σπίτι, πληρώνουν φως, νερό, τηλέφωνο και μάλιστα υπερηφανεύονται ότι μπορούν να προσφέρουν τα πάντα στην οικογένειά τους» είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας αιχμές για την αδιαφάνεια στα οικονομικά του κόμματος. Μάλιστα, ταμίας φαίνεται να ήταν η σύζυγος Ρουπακιά, σύμφωνα με μαρτυρίες.

http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.