Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ! “ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ O…”

ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΟΚ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβει πριν από λίγο στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, όπου υπό την προεδρία Γιώργου Βλάχου έγινε πραγματική εξέγερση για την αίσχιστη τροπολογία που ανοίγει διάπλατα την πόρτα στη νομιμοποίηση της μίζας και του μαύρου χρήματος μέσω “αγοράς” μετοχών από εφοπλιστές!

Υπό το βάρος του σφυροκοπήματος για το “ποιούς επιχειρούν να ξεπλύνουν οι εμπνευστές της τροπολογίας”, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προέβη σε μία αποκάλυψη που εάν ισχύει τότε έχουν καταρρεύσει τα πάντα στην χώρα. Συγκεκριμένα, απουσία του κυρίου Στουρνάρα, ο κ. Χρυσοχοΐδης “ομολόγησε” τον εμπνευστή του ανοσιουργήματος: “Όχι, δεν μπορώ να σας απαντήσω, διότι δεν το εισηγήθηκα ούτε εγώ, ούτε ο Στουρνάρας, αλλά ο κύριος… Αθανασίου! Ο υπουργός δικαιοσύνης!!!”
Ακολούθησε πανδαιμόνιο και η διαδικασία διακόπηκε άμεσα προκειμένου να κληθεί ο υπουργός δικαιοσύνης και να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις, κυρίως όμως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν αυτός είναι όντως ο εμπνευστής του νοσηρού αποκυήματος. Δηλαδή, σε ένα νομοσχέδιο για …βοσκοτόπια, εμφανίζεται μία τροπολογία που επιτρέπει στον διεφθαρμένο πολιτικό, τον έμπορο ναρκωτικών, τον επίορκο τελωνειακό και βεβαίως τον μεγαλοεκδότη, να ξεπλύνει όλο το προϊόν εγκληματικής του δραστηριότητας μέσω “εφοπλιστικών επιχειρήσεων”. Έπειτα, μέσω μίας οποιασδήποτε οφσορ, να επιστρέψει το χρήμα προκειμένου να ενισχύσει την εκδοτική του επιχείρηση, να αγοράσει δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, κοινώς να μετατρέψει το μαύρο χρήμα σε πεντακάθαρο.

Η εξέλιξη αυτή είναι σοβαρότατη, με δεδομένο ότι ο κύριος Αθανασίου σπάνια θα έκανε κάτι ερήμην του πρωθυπουργού. Ειδικά, κάτι τέτοιο. Τι συμβαίνει λοιπόν;
Αναμένουμε να δούμε την περιποίηση που θα του επιφυλάξουν κατά την εμφάνιση του στην επιτροπή. Αυτό το πράγμα πάντως αποκλείεται να περάσει, καθώς όποιος το ψηφίσει θα φέρει πάντα την ρετσινιά του εγκληματία.
Θα το παρακολουθήσουμε στενά, είναι άλλο ένα θέμα που αποκάλυψε το Ολυμπία και εμπόδισε την πραγματοποίηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.