Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο Συμβούλιο Ηγετών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, μετέβη στην Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στην 3η Συνεδρίαση του Συμβουλίου των Ηγετών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ

Στη συνεδρίαση, εκτιμήθηκε η πρόοδος των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη, παρουσιάστηκαν και αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα του έργου των Θεματικών Ομάδων που λειτουργούν στο πλαίσιο του Συμβουλίου και συζητήθηκε ο σχεδιασμός της επόμενης γενιάς των αναπτυξιακών στόχων, μετά το 2015, ύστερα και από την σχετική Έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, γα την Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την ανάγκη ενημέρωσης της παγκόσμιας κοινότητας σχετικά με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συμβουλίου, ενώ δόθηκε έμφαση στη διάχυση των πληροφοριών και της γνώσης γύρω από τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, σε πανεπιστήμια, οργανισμούς, κυβερνήσεις, τοπική αυτοδιοίκηση και επιχειρήσεις.

Αύριο, Τρίτη και μεθαύριο, Τετάρτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα συμμετάσχει στην Ετήσια συνάντηση του Ιδρύματος Κλίντον.

http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.