Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένα τα δεξιά αποκόμματα και οι αναρχοαριστερές ..συνιστώσες, όποιο τμήμα τους και αν .. ακουμπήσεις.

Γράφει ο Βράχος

2010….

Θυμόσαστε το 2010 πως οι συνωμότες για την εξουσία, Σαμαράς ,Βενιζέλος και Τσίπρας, μαζί με τα λοιπά μαυροκόκκινα κοράκια των ψίχουλων της εξουσίας, συκοφαντούσαν και υπονόμευαν κάθε επιτυχία και κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου μέχρι να διαλύσουν την Ελλάδα;

Σήμερα που οι..σωτήρες τα ‘’κατάφεραν’’ να μας ..σώσουν, φαίνεται πως έχουν υπολείμματα και ελλείμματα φίλαρχης πνευματικής ισορροπίας.
Ο κόκκινος Τσίπρας, καθότι μπολσεβίκος και αναστημένος με τις αρχές της ΚGΒ και της ΣΤΑΖΙ, έχει φακελώσει το Σαμαρά για όσα έλεγε εναντίον του Παπαν δρέου, και σήμερα …τον ‘’προσγειώνει’’ σε κάθε ευκαιρία, γνωρίζοντας ότι ΟΛΑ! εδώ πληρώνονται και πολύ από όλα η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ του επίορκου Καλαματιανού.

Βλέπουν οι έλληνες πολίτες και ακούνε τα όσα καταμαρτυρά ο Τσίπρας στο Σαμαρά και γεμίζουν οργή με την συμπεριφορά και των δύο, που είναι η αιτία να βρισκόμαστε ‘’μεσοπέλαγα’’.
Ο Σαμαράς λοιπόν, αυτός ο συνεχιστής του ενοικιαστών του κάστρου του δράκουλα και του ΕΦΙΑΛΤΗ !

Κι όμως, ο ευγενής και έντιμος Γιώργος Παπανδρέου, κρατά στόμα του ΑΚΟΜΑ! κλειστό για το καλό της Ελλάδας μας.
Ήταν και είναι όλοι μαζί …πατριώτες όλοι μαζί και καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’ και αποκαλυφθούν οι λύκοι.

Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’. 

Όταν λες Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Βενιζέλο ή τον Τσίπρα; Θυμάστε τι έλεγε ο Σαμαράς τότε που ήταν στο…αντάρτικο; Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνει τώρα.

Θυμάστε τι έλεγε ο Τσίπρας του..βουνού , και τι λέει σήμερα που ‘’έγινε αντάρτης των πόλεων’’ και διεκδικεί να μας αποτελειώσει από τον αργό θάνατο καταδικάζοντάς μας σε πρόωρο και επώδυνο;
Τώρα, το να ασχοληθούμε με τον Πάνο και τους άλλους θα αποτελούσε προσβολή της νοημοσύνης μας….
Είναι όλοι οι ..πατριώτες με ανταλλάγματα και πολλοί και συναλλάγματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.