Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ

Γράφει ο Ν Βράχος

Κάθε μέρα που περνά, πέφτουν τα κάστρα της διαφθοράς, και αποκαλύπτουν τη βρωμιά και τους ιδιοτελείς πολιτικούς της διαπλοκής. Εκείνους τους πολιτικούς εγκληματίες που ασέλγησαν πάνω στην ιστορία, στην εθνική μας ύπαρξη, στη γή των παιδιών μας .
Μοναδικός σκοπός τους , σύμφωνα με όσα βλέπουμε σήμερα , ήταν η πολιτική δολοφονία του Παπανδρέου, και η διάλυση του Πασοκ. Και έβαλαν σε εφαρμογή κάθε τι που θα μπορούσε να βλάψει την Ελλάδα και τους Έλληνας, ώστε να παρουσιάσουν τόσο το πρόγραμμα διάσωσης, όσο και τον Πρωθυπουργό αποτυχημένους και πουλημένους.

Για το σκοπό αυτό «επιστράτευσαν» και το χαφιεδότσουρμο, αλλά και τους κόκκινους ‘’γνωστούς’’ φιλοχρήματους απάτριδες. Έτσι η Ελλάδα, η κυβέρνηση, η οικονομία, βρέθηκε ανάμεσα στους σκοτεινούς φονιάδες της νύχτας, και στους ορατούς φονιάδες της ληστείας των τραπεζών για ‘’κοινωνικό όφελος’’ . Μέσα στο κάστρο όμως υπήρχαν οι πληρωμένοι κερκοπορτοφύλακες….
Ο Σαμαράς έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Η προσωρινή επιτυχία του προγράμματος Παπανδρέου και η συνεχής παρουσία της Ντόρας, τον είχαν αποτρελάνει. Ο εφιάλτης του χθές για τους Έλληνες, ‘’πνιγόταν’’ από τους προσωπικούς του εφιάλτες σήμερα. Έτσι και κάτω από το πρίσμα του κινδύνου, επιστράτευσε τους συναγωνιστές του παρελθόντος, υπέγραψε συμφωνίες με αντιπάλους του Πασόκ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και όλοι μαζί άρχισαν την κατεδάφιση της Ελλάδας μας.
Ποιος θα ξεχάσει τις ‘’ΡΟΖ’’ ορδές του Τσίπρα, που ξαφνικά από…περίπου 3% τον ‘’σκαρφάλωσαν’’ στο …καμπαναριό της άθλιας αθεϊας τους; Ποιος θα ξεχάσει τη πρόστυχη προπαγάνδα και τα καμένα ερείπια της Αθήνας και της οικονομίας; Ποιος θα ξεχάσει τους ‘’ερυθρούς χμέρ’’ της πλατείας Ομονοίας;

Έτσι, όλοι μαζί με ένα σύνθημα και μία επιδίωξη. Να πέσει ο Παπανδρέου και «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»…
Τελικά ο μόνος που αγωνιζόταν και αγωνίζεται μόνο για τους Έλληνες και για την Ελλάδα, χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου; Εκείνος που δίνει κουράγιο στο λαό μας, ενώ οι βρώμικες ‘’κάριες’’ της πολιτικής αλητείας βυσσοδομούν αδιάντροπα και πεινασμένα.
Όταν λές Σαμαράς,
σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Τσίπρα, τον Βενιζέλο , τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον Παυλόπουλο, τον Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος, το παραπέτασμα;
Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς και των παραφυάδων της, που υπέγραψαν διαχρονική δήλωση μετανοίας . Είναι όλοι τους, οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και οι ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.
Είναι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένa όλα τα δεξιά αποκόμματα και δεξιοαριστερές συνιστώσες, όποιο τμήμα τους και αν ακουμπήσεις.
Είναι όλοι μαζί πατριώτες και καθένας χώρια, προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’ και αποκαλυφθούν οι λύκοι.

Είναι όλοι τους ..πατριώτες με ανταλλάγματα .
Και φυσικά για ΟΛΑ φταίει ο ΓΑΠ…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.