Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ (IQ)…

Γράφει ο Ν Βράχος

Σκέψου τι ζώα είναι.
Ξευτιλιστήκαμε σε όλο τον κόσμο με αυτούς τους εραστές φονιάδες, που αδίστακτοι και πουλημένοι, βγάζουν το σουγιά, ένω 30-40 ψευδομάρτυρες είναι έτοιμοι να τον καλύψουν και να τον φυγαδέψουν. Υπάρχει δημόσια πληροφόρηση από τις γυναίκες τους των ανάρχιδων ρουφιανοφονιάδων, ότι μισούν τους άντρες γιατί οι ίδιοι, είναι ανίκανοι και ..άσφαιροι.
Έχουμε κυριολεκτικά χάσει τα λόγια μας,, όπως όλος ο γνωστός κόσμος, και έχουμε υποστεί βαρύτατο εθνικό και προσωπικό πλήγμα, από τη στιγμή που ακούσαμε:
[[ Τον πήραν τηλέφωνο, να πάει να σκοτώσει, και ο άθλιος χρυσαλήτης πήγε και τον σκότωσε]]
Τον κάλεσαν, μπήκαν πίσω του οι εντολείς έτοιμοι, μόλις σκοτώσει να τον εξαφανίσουν, ώστε να συνεχίσουν αυτά που κάνουν ΜΟΝΙΜΑ τα τελευταία χρόνια.

Καλά ! τέτοιος φασισμός είναι πρωτόγνωρος και χαρακτηρίζει τους ανθρώπους , που πιθανόν να ζούν σε άλλους ορίζοντες και σε άλλος γαλαξίες που ούτε γνωρίζουμε και πιθανόν ούτε να υπάρχουν τέτοια ΚΤΗΝΗ.
Και το κακό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, όταν η κλίκα των δολοφόνων, σχολιάζει ‘’θετικά’’ τον αρχιδολοφόνο λεβεντομαλάκα της διαπλοκής.

Η λύση είναι μία και μοναδική : Παραδειγματική τιμωρία, σε κάθε έναν που ασεβεί στην ιστορία μας, στη συνείδησή μας, στους νόμους μας, στο αίμα των προγόνων μας.
Και η τιμωρία μπορεί και πρέπει να προέλθει από το Σ Δ Ο Ε…!!!
Διότι έτσι ΜΟΝΟ θα φτάσουμε στη πηγή του εγκλήματος, της τρομοκρατίας και της διαφθοράς.
Επιβολή του νόμου , όχι εκδικητικά ,αλλά παραδειγματικά και συναινετικά από όλη την πολιτεία.
Η χρυσή ή άλλως πως, δολοφονική αυτή οργάνωση ,πρέπει να τιμωρηθεί έτσι, ώστε τα θρασύδειλα αυτά κτήνη να ομολογήσουν και να οδηγηθεί η πολιτεία στον οριστικό αφανισμό τους.
Κάθε παράνομο και ‘’μαύρο’’ ευρώ ,πρέπει να γίνει ένα καρφί στο φέρετρο, του αιμοβόρου αυτού τέρατος του Νεοναζισμού.

Η Δικαιοσύνη, μπορεί και πρέπει, προς πάσα κατεύθυνση να επιβάλλει την ισονομία, την ευνομία την πρέπουσα φοροδοτική συνεισφορά από όλους.
Η δύναμη της ‘’κάθε’’ παράνομης δραστηριότητας, και φυσικά και της χρυσής αυλής , είναι το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ!
Ας προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε λύσεις αποδεκτές, οριστικές , καθαρές και ΑΝΑΙΜΑΚΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.