Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Έπεισε και τον πλέον δύσπιστο Έλληνα

Γράφει ο Ν Βράχος

Η αποκαλυπτική παρουσία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη βουλή, υπήρξε καταλυτική για πολλούς και ‘’οδηγός’’ αποκάλυψης για πολλά βρόμικα μονοπάτια και επιδιώξεις ‘’που σέρνουν το χορό της διαπλοκής’’

Έπεισε και τον πλέον δύσπιστο Έλληνα , ότι η ΣΚΕΥΩΡΙΑ εναντίον του , όπως καλλιεργήθηκε επιστημονικά και διαστρεβλωτικά στα υπόγεια καταγώγια της διαπλοκής και στις συγγρόβιες στοές της αμαρτίας, είναι αποτέλεσμα-προϊόν συμμετοχής ευρύτερων βρώμικων παραγόντων και συνιστωσών.

 Οι παράγοντες αυτοί, που θίγονται ΑΜΕΣΑ με τους νόμους που ψηφίστηκαν, δημιούργησαν το ‘’ Μιντιακό λασποχώρι ’’ της βρωμιάς , της συκοφαντίας , της παραπληροφόρησης. Έδωσαν εντολές και χρήμα να ..κινηθεί το χαφιεδότσουρμο. Και άρχισαν το όργωμα της Ελληνικής κοινωνίας. Πρώτος και ..καλλίτερος, ο ψευδός φοροφυγάς, ο φύσει και θέσει ‘’εκφραστής – γητευτής του ..έρωτα της κλειδαρότρυπας’’. Κι ύστερα κι άλλοι κι άλλοι, σε ένα α-θέμητο και ανέντιμο πανηγύρι διαφθοράς, διαπλοκής, φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίας και διακίνησης μαύρου και βρώμικου χρήματος. 

Όμως ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν , ότι τώρα εμείς στο Πασοκ της ελπίδας, της αλληλεγγύης, της συντροφικότητας, της προόδου του αγώνα, και της εντιμότητας του Γιώργου Παπανδρέου, είμαστε ξανά έτοιμοι, μετά τις πολλαπλές προδοσίες, μετά τα συντροφικά μαχαιρώματα αντιπροσώπων μιντιακών και άλλων διαπλοκών, να πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στους ανήθικους ολετήρες της συμφοράς και των βρόμικων συμφερόντων.
Ενημερώνουμε κάθε άθλιο συκοφάντη, πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αποτελεί για εμάς το φαινόμενο και το παράδειγμα! του ΕΛΛΗΝΑ πολιτικού, που κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο, να ψηφίσει τόσους και τέτοιους νόμους , ώστε να αποκαλύψει το μέγεθος της διαφθοράς και επί τέλους να την κτυπήσει κατά πρόσωπο.

Όλοι οι διεφθαρμένοι Α-Θέμητοι φοροφυγάδες και πλαστογράφοι της αλήθειας, οι ''Λερναίες Ύδρες '' του βρώμικου κατεστημένου, τρομοκρατήθηκαν και αποφάσισαν την εξόντωση του . Και οι Φιλιππινέζες της διαπλοκής ‘’άρχισαν να πλέκουν το πουλόβερ της συκοφαντίας’’! Γράφουν και τι δεν γράφουν οι δημόσιες πόρνες του κίτρινου τύπου, σε ένα ξέφρενο , ασύδοτο και ανέντιμο χορό ατιμίας και δολιοπλοκής.

Εμπρός λοιπόν ΑΘΛΙΟΙ συκοφάντες, ραδιούργοι γκεμπελίσκοι και αδίστακτοι προικοθήρες και της εξουσίας συνεχίστε το βρόμικο παιχνίδι σας. Δώστε μας την αφορμή για να νοιώσετε τι σημαίνει αγώνας, τι σημαίνει ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ !!!
Βέβαια οι έννοιες αυτές για σας είναι άγνωστες. Τιμή ! Φιλότιμο! Παντελόνια !!! Το μόνο που γνωρίζετε είναι τα παραπολιτικά ‘’στριγκάκια’’ τα οποία ..ταυτίσατε με τα στικάκια των ανώμαλων και ανήθικων επιδιώξεών σας !

Μα είναι δυνατόν να κρύψετε τον τεράστιο πισινό σας φορώντας στριγκάκια, βρέ άθλιοι και αφιλότιμοι τρωγλοδύτες της παραπολιτικής και της μικροκομματικής και αντεθνικής αθλιότητας;
Προσπαθείτε να ‘’στήσετε’’ κατηγορία εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εσείς, που οι αναπνοές σας και μόνον βρωμίζουν την ατμόσφαιρα;
Εσείς, που ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Δικαιοσύνη και δικαστές ΕΛΛΗΝΕΣ θα έπρεπε να είσαστε όλοι φυλακή.
ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΟΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ του ιδρώτα και του αίματος των Ελλήνων, αν νομίζετε ότι είστε έντιμοι εφαρμόστε το «ΠΟΘΕΝ» ! από αύριο το πρωί , αρχής γενομένης από τα δικά σας ..κεκτημένα νομίμως (;).
Πιστεύετε, ότι μπορείτε να παραπέμψετε και να τιμωρήσετε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου;
Κούνια που σας κούναγε. Είμαστε τόσοι και τόσο αποφασισμένοι και οργισμένοι, από το ΔΙΚΙΟ που μας πνίγει, ώστε ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ θα σας τιμωρήσουμε όπως σας αξίζει, αφού σε λίγο θα είμαστε στην εξουσία με πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου.
Εμπρός τολμήστε ! Λύστε μας τα χέρια ορδές τυράννων και τρωκτικών, ώστε να γεμίσουν οι φυλακές και να δημευθούν όλα τα κλεμμένα!!!

ΥΓ
Και μη ξεχνάτε, ότι τώρα μπορούμε να σας τιμωρήσουμε και θα το κάνουμε, αρχής γενομένης από τις ΑΤΕΛΕΙΣ γονικές παροχές των ετών 2005-2009 !!!
Και δεν απαιτούνται λίστες για να ‘’πληρώσετε’’ αυτά που χρωστάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.