Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Επιμένουν να μας ..σώσουν !!!

Γράφει ο Ν Βράχος

Ελληνίδα μάνα, Έλληνα άνεργε, συνταξιούχε, νέε πτυχιούχε….

έχεις δει κανένα χρυσαλήτη να πεινάει, να είναι άνεργος ή να υποφέρει Να έχει..ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ; Όχι βέβαια, αφού τους χρυσοπληρώνουν να διαλύσουν την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας, την οικογένειά μας. Τα παίρνουν ‘’ΧΟΝΤΡΑ’’ για να σε δηλητηριάζουν οι φονιάδες τις νύχτας. Μέρα νύκτα από όποια θέση κι αν βρίσκονται ξεπουλάνε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, φίλους και αδέλφια, μόνο και μόνο για να ΦΑΝΕ!!!

*Έχεις ακούσει αν ο Καμμένος, έχει ούτε ένα ένσημο; Αν έχει σηκωθεί έστω και ένα πρωινό στις ..Ο7.00 από το κρεβάτι του; Έχει ποτέ του ιδρώσει , εκτός από την ώρα της’’ σουσιμαγειρικής ‘’ και εκτός από την ηλιοθεραπεία που κάνει; Έχει ποτέ βοηθήσει , με τόσα χρήματα που έχει, κάποιον που έχει ανάγκη;

*Έχεις ακούσει αν ο Τσίπρας έχει δουλέψει ποτέ του, ή αν προσέφερε κάτι στην Ελλάδα εκτός από την ΛΟΥΦΑ του στο στρατό; Έχεις αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν το κόμμα του (+) ..(-) 3% να ‘’φουντώσει’’ σαν απαγορευμένο φυτό και χωρίς καμιά μεταβολή στα λόγια ή στα έργα του, να ανέλθει σαν κισσός στο δένδρο της εξουσίας; Τι συνέβη; Τι μεσολάβησε και ..ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς άρχισε να ‘’παρουσιάζεται’’ σε όλα τα παράνομα και μη κανάλια της διαπλοκής των διεφθαρμένων και των νταβατζήδων; Θαύμα σήμερα και σε άθεους από άθεους;

*Κι όμως, Τσίπρας και Καμμένος και..άλλοι, βγαίνουν κάθε μέρα στην τηλεόραση και μιλάνε για ανεργία, για άνεργους, για την δυστυχία που ζούνε..οι άλλοι !
Καλά δεν ντρέπονται; Δεν σέβονται τίποτε;
*Τον Καμμένο τον πληρώνουμε πάνω από είκοσι(20) ! χρόνια χωρίς να έχουμε ακούσει τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια;
Κι όμως μιλάει για παραγωγικότητα και για ..επενδύσεις !

Και τακίμιασαν εκτός από την προϊστορία τους και στα ιδεολογικά τους..πεπρωμένα. Ο κυνηγός της τρομοκρατίας Πάνος ο εμβολιασμένος από μικρός για την γρίπη, με τον κινούμενο παρακρατισμό των κουκουλοφόρων του Αλέξη θα επιστατούν εναλλάξ στους χώρους παροχής ‘’κοινωνικών προσφορών’’ των Εξαρχείων, της ομάδας των κληρονόμων της προσωπικής γονικής αποτυχίας και κοινωνικής δυστυχίας.

**Ο Σαμαράς είναι αυτός που βλέπουμε, που ξέραμε, τον ψηφίσαμε και κλαίμε ..!!! Τι μπορεί να κάνει ο καημένος για να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις του; Παντού ’’χρωστάει’’ ..χάρες, άσε που ανέλαβε να καλύψει το ..μέλλον των Μεσσήνιων με τα δανεικά ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !!!.
Οι χρυσοφονιάδες, είναι μόνο αχθοφόροι με έντονη τάση για κτηνοέρωτες..

Αυτοί θα μας..σώσουν..????
ΗΜΑΡΤΟΝ
!!!
Μετά, αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος στην Ελλάδα ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ;
Γιατί είσαστε η αιτία που υποφέρει. Εσείς οδηγήσατε τη χώρα στη συμφορά
Και τώρα έρχεται η ώρα ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.