Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Σε προσωπικό site του Αντώνη Σαμαρά μετετράπη το επίσημο site του πρωθυπουργού

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια φαίνεται ότι προχώρησε η επικοινωνιακή ομάδα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά η οποία και παρενέβη στην ύλη που είχε δημοσιευθεί στο www.primeminister.gov.gr από τους προηγούμενους πρωθυπουργούς.




Η επίσημη σελίδα του πρωθυπουργού...
...δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2009 από την επικοινωνιακή ομάδα του τότε πρωθυπουργούΓιώργου Παπανδρέου και συνδέθηκε με τους αντίστοιχους λογαριασμούς στα social media. Μετά την αποχώρηση του κ. Παπανδρέου, η σελίδα φιλοξένησε κανονικά τόσο τις δραστηριότητες του Λουκά Παπαδήμου όσο και του Παναγιώτη Πικραμμένου.

Με λίγα λόγια, για πρώτη φορά στην Ελλάδα λειτούργησε μια θεσμική ιστοσελίδα του πρωθυπουργού η οποία προσέφερε στους πολίτες τη δυνατότητα να αναζητήσουν εκεί κάθε δραστηριότητα των Ελλήνων πρωθυπουργών από το 2009 και μετά.

Σήμερα, στη σελίδα έχουν απομείνει μονάχα οι ανακοινώσεις, οι ομιλίες και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μια κίνηση που ήδη προκαλεί αντιδράσεις, κυρίως στο Facebook και στο Twitter.
Φαίνεται ότι για κάποιους παραμένει «υποχρεώση πολυτελείας» η συνετή και σύγχρονη λειτουργία και παρουσία των θεσμών και στο Διαδίκτυο.

http://www.parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.