Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αποκάλυψη: Και δεύτερο σχετιζόμενο πρόσωπο με τον Αδωνι στη Λίστα Λαγκάρντ

Νέο σοβαρό ηθικό και πολιτικό ζήτημα ανακύπτει για τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ως μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη Λίστα Λαγκάρντ ασχολήθηκε περισσότερο με προσωπικές εμπάθειες σε βάρος εξεταζόμενων μαρτύρων παρά με τη διερεύνηση της αλήθειας. Κι ας είχε τις αρμοδιότητες εισαγγελέα ως μέλος της Επιτροπής. Το www.koutipandoras.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως με τη Λίστα Λαγκάρντ σχετίζεται και δεύτερο, πέρα από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, συγγενικό πρόσωπο του κ. Γεωργιάδη.

Ο Γιάννης Καραγιαννίδης είναι αδερφός της Ευγενίας Καραγιαννίδου-Μανωλίδου. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Ανδρεουλάκου, κόρη του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Θανάση Ανδρεουλάκου. Η Ευθυμία Ανδρεουλάκου συνδέεται με λογαριασμό στην HSBC Ελβετίας (Λίστα Λαγκάρντ) που ανήκει στη μητέρα της Ιωάννα Ανδρεουλάκου, οδοντίατρο στο επάγγελμα.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την επίσημη μετάφραση από το μεταφραστικό τμήμα του υπουργείου Εξωτερικών, η Ευγενία Μανωλίδου εμφανίζεται στη Λίστα Λαγκάρντ ως «αντιπρόσωπος του πελάτη» Θεόδωρου Μανωλίδη, πρώην συζύγου της. Ο κ. Μανωλίδης διατηρεί λογαριασμό στην τράπεζα HSBC αλλά και ράβδους χρυσού.
Με αυτόν τον τρόπο προκύπτουν δύο λόγοι για τους οποίους ο κ. Γεωργιάδης δεν είχε ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να λειτουργεί ως εισαγγελέας, με την ιδιότητα του μέλους Προανακριτικής Επιτροπής. Από τη στιγμή που είναι συγγενής δύο εμπλεκόμενων προσώπων (Μανωλίδου-Ανδρεουλάκου) με τη Λίστα Λαγκάρντ θα όφειλε να παραμερίσει ο ίδιος από τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας για την οικογένεια του Θανάση Ανδρεουλάκου, ο οποίος έχει διατελέσει και αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και γενικός γραμματέας των υπουργείων Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, δεν έχει ακόμα προχωρήσει ο έλεγχος της υπόθεσης από τις αρμόδιες Αρχές.




πηγή:http://venceremos33.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.