Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.

Γράφει ο Ν Βράχος

Ο αντιμνημονιακός Σαμαράς υποσχόταν, άμα διώξουμε τον Παπανδρέου, θα καταργήσει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, θα μηδενίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο χωρίς λιτότητα, και ακριβώς πριν τις εκλογές έλεγε, πως έχει 16 δις ισοδύναμα μέτρα. Σήμερα τι έχει να πεί ; Δεν κορόιδεψε τον κόσμο; Δεν κατέστρεψε την Ελλάδα; Δεν συνέβαλε τα μέγιστα στη αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου για…να μας σώσει;

Σήμερα ο κόσμος, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει στην Ευρώπη, μετά την κωλοτούμπα του Σαμαρά, που απέδειξε πως οι άλλες συνταγές ήταν παραμύθια για αφελείς, μετά από την κρυάδα του καλοκαιριού που κοντέψαμε να βρεθούμε εκτός ευρώ και μετά το φιάσκο της Κύπρου, που απέδειξε πως όταν είσαι ζήτουλας μαγκιές δεν χωράνε, έχει καταλάβει πως τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα.

Μετά το..μακροβούτι του Βενιζέλου για το χαμένο ‘’τρόπαιο’’ της πολυθρόνας, μετά την σχοινοβασία του Τσίπρα πάνω από το ποτάμι των ..οργισμένων και των ‘’γκρεμισμάτων τους’’,, μετά την αντιτρομοκρατική …επιτυχία του ‘’σουσιμάστερ ’’ , μετά τα άσφαιρα πυρά των φασιστολάγνων κηπουρών της ‘’Καγκελαρίας’’! ήλθε η στιγμή να καταλάβουμε τι ακριβώς μας έταξαν και πως ‘’παραμορφώθηκαν’’ από …τα θαύματα των ολίγων μηνών εφαρμογής τους..

Έτσι σιγά –σιγά , αντιλαμβάνεται ο λαός μας, την τεράστια θυσία του Γιώργου Παπανδρέου, και αισθάνεται ένοχος και εξοργισμένος με αυτούς που τον εξαπάτησαν.
Σήμερα βλέπουν όλοι και αναγνωρίζουν, ότι μόνο ο Γιώργος με την ομάδα των συνετών , χαμηλόφωνων και εργατικών συνεργατών του, μπορεί και πρέπει να αναλάβει ξανά τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας, για να ξαναβρούμε την εμπιστοσύνη μας στο κράτος της ευνομίας, της ισονομίας , την εθνική μας συμφιλίωση και την αλληλεγγύη μας ο ένας προς τον άλλον, ώστε να δημιουργήσαμε τις νέες βάσεις για βιώσιμες επενδύσεις, διαφάνεια παντού για να εμπεδώσουμε αρχές φοροδοτικής ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης, που θα διασφαλίσουν ένα νέο μέλλον για τα παιδιά μας και την εθνική μας υπόσταση και παρουσία.

Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα , όπως απεδείχθη και να υποστηρίζει τα αιτήματά της, σε κάθε οργανισμό σε κάθε αρμόδιο φορέα, σε κάθε ένα που επιζητεί και επιδιώκει, να εκμεταλλευτεί την αδύναμη οικονομικά θέση μας, έτσι όπως την διαμόρφωσαν πρόσωπα και κυβερνήσεις που χωρίς ντροπή και συνείδηση εξακολουθούν να συγκυβερνούν με τον Αντώνη Κομανέτση και να αναμασούν τα ΄΄κατορθώματά τους’’.

Μια μόνη ματιά στη σύνθεση του υπουργικού Συμβουλίου, είναι αρκετή να αποκαλύψει το στημένο παιχνίδι Καραμανλή-Σαμαρά και λοιπών… συγγενών και γνωστών ομοτράπεζων συνδαιτυμόνων, του κοινού ιδρώτα και αίματός μας.

Καθίσταται πλέον, η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου, ως αρχηγού όλων εκείνων των δημοκρατικών δυνάμεων, όλων εκείνων των πολλών εκατοντάδων χιλιάδων αγωνιστών της ζωής και ψηφοφόρων της δημοκρατίας και της ειρήνης, όχι μόνο αναγκαία, αλλά επιβεβλημένη ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

Η τριετής σχεδόν, αναστολή και περιστολή της λειτουργίας του κράτους, μαζί με το άγχος, την τρομοκρατία και την αγωνία των πολιτών, πρέπει επί τέλους να μπεί στο περιθώριο της ιστορίας σύντομα, ως μία ακόμη ΜΕΛΑΝΗ σελίδα, που μόνο ως επιβεβαίωση και παράδειγμα προς διδαχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αφού ο λαός μας, τόσα χρόνια δεν έμαθε ακόμη ότι είμαστε ‘’ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ’’ !

Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να σηκώσουμε το εθνικά περήφανο ανάστημά μας σαν Έλληνες, να μονιάσουμε ,να αγωνιστούμε, να προσφέρουμε ο καθένας ότι μπορεί και ότι πρέπει
, για να δημιουργήσουμε εκείνη την παραγωγική και εθνική οντότητα , που δεν θα γίνεται ο γνωστός ‘’επαίτης’’ της τοκογλυφίας και της φιλαργυρίας, των επαιτών του ελληνικού πολιτισμού, των προσκυνητών του αθάνατου ελληνικού πνεύματος, των τεχνών, των θεών, των ημιθέων , των ηρώων , των απλών φιλόξενων Ελλήνων με τη μεγάλη καρδιά και την αγάπη στον συνάνθρωπο.

Είναι πλέον η ώρα, να αγωνισθούμε όλοι μαζί, να δώσουμε την απάντηση που πρέπει στους ολίγιστους, και την δάδα της ιστορικής μας παρακαταθήκης στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.