Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Η νέα αξιοπιστία σας κ. Σαμαρά ….πληγώνει !!!

Γράφει ο Ν Βράχος

Σας άκουσα που μιλούσατε
, μετά την ορκωμοσία κυβέρνησης, της για την ..αναβαθμισμένη κυβερνητική και προσωπική σας αξιοπιστία, δεν σας κρύβω ότι σας.. "αδίκησα" ! Με ξαφνιάσατε κ. Σαμαρά, με κάνατε να νομίζω πως υπνοβατώ.
Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι, ενόψει της σίγουρης και ταχύτατης πολιτικής αποσυναρμολόγησης του κόμματος σας, θα σκεπτόσαστε και λίγο..υστερόχρονα !
Φαίνεται όμως ότι σαν μαθητής του ..ακατανόμαστου, είσαστε της αρχής [[Ποιος θα θυμάται..σε λίγα χρόνια τον…Κατσίκη , τον Άδωνι , τη Βούλτεψη , το Μιχελάκη τον..Βενιζέλο;]]

Το δημοσίευμα του Πρώτου ΘΕΜΑ τος , με εξέπληξε. Η "περίπτωση Θέμου " ! αποτελεί μία πρόκληση και μια προσωπική αναίδεια αυτού του βραδύγλωσσου ..δημοσιογράφου, που αποτελεί ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!!! μία μικρή..αμφισβήτηση της αξιοπιστίας σας.
Εμείς θέλαμε να πιστεύουμε, ότι θέλετε να ελευθερωθείτε, αλλά δυστυχώς είστε δέσμιος της πολιτικής αυτοπροσωπολατρείας σας.
Ο τρόπος και το ‘’ύφος’’των δημοσιευμάτων του Θέμου , δεν μας αφήνουν καμιά παρερμηνεία για το πόσο ..πρωθυπουργεύετε !
Φαίνεται πλέον καθαρά ότι Δεν έχετε αξιοπιστία κύριε Σαμαρά ούτε τώρα, ούτε ΠΟΤΕ!
Φιλήστε και προσκυνήστε τον μαιτρ της λαθρομεταφοράς , κάθε αντικειμένου που... εξ αντικειμένου του ..ταιριάζει ! και αποτελεί μία ακόμη μαύρη σελίδα που ήδη γράφονται σε συνέχεια του 1993.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ κύριε Σαμαρά να επιβληθείτε και να κυβερνήσετε, γιατί ΠΑΝΤΑ κάποιος άλλος θα ..υπογράφει αντί για σας !
Δεν μπορείτε να κυβερνήσετε γιατί δεν μας ‘’πείθει’’ ο αυλόγυρός σας !
Δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, διότι ποτέ δεν θα πιστέψετε ότι σας ‘’έκαναν’’ πρωθυπουργό!
Δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, γιατί η πολιτική σας ..άνοια(;) μας οδηγεί σε παράνοια, οργή και συνεχή επαναφορά στο παρελθόν, είτε το φιλοχουντικό, είτε το φιλομητσοτακικό, είτε το φιλογερμανικό ! είτε πάντως κάθε αντιλαϊκό και ανθελληνικό !
Είναι η μοίρα της κακομοίρας Πατρίδας μας να ξενοκυβερνιέται και από ολίγιστους και από αχάριστους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.