Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Δήλωση-έκπληξη από Π.Ψωμιάδη για τον… καρντάση Ευάγγελο

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη συμμετοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην κυβέρνηση συνεργασίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα δηλώσει και στο παρελθόν πως ο Βαγγέλης Βενιζέλος πληρώνει αμαρτίες άλλων και κυρίως τα εγκληματικά λάθη του δίδυμου της απόλυτης καταστροφής που παρέδωσε την Ελλάδα στα δεσμά των μνημονίων, του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ανταποκρίθηκε στο προσκλητήριο ενότητας του Αντώνη Σαμαρά, κάθεται σε μια ηλεκτρική καρέκλα.

Αν και διαφωνώ με πολλές επιλογές του, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς πως ο Βαγγέλης Βενιζέλος είχε το πολιτικό θάρρος να βάλει πλάτες στα δύσκολα, δεν κρύφτηκε, ανέλαβε ιστορικές ευθύνες με προσωπικό κόστος. Αυτή την κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας, ο Βενιζέλος πρέπει να στηριχθεί, καταρχήν από το ίδιο του το κόμμα, από τα παλιά και τα νεότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Γιατί η Ελλάδα έχει σήμερα περισσότερο ανάγκη από ποτέ τη σύνθεση και τη συνεργασία δυνάμεων. Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι».

http://www.lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.