Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ακάθεκτη η συγκυβέρνηση, προχωρά σε κομματικούς διορισμούς ολούθε

Την αξιοποίηση εκκρεμών προγραμμάτων της ΕΕ ύψους 15 εκατ. ευρώ, με στόχο να αυξηθούν τα εισοδήματα των αγροτών, ανακοίνωσε ο νέος διοικητής του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), Ξενοφών Βεργίνης. Η τοποθέτηση του κ. Βεργίνη ως διοικητή του ΟΓΑ και του Μιχάλη Τζελέπη ως υποδιοικητή, εγκρίθηκε από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής.

Οι υποψηφιότητές τους εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, με δέκα ψήφους υπέρ -από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τους ΑΝΕΛ και τη ΔΗΜΑΡ- και πέντε «παρών» -από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΧΑ και το ΚΚΕ [kathimerini]....

Epikairo: Μέσω opengov έχει -προφανώς- γίνει ο διορισμός του «νεανία» Βεργίνη στη διοίκηση του ΟΓΑ. O πρώην βουλευτής Λευκάδος με το κόμμα της ΝΔ παίρνει τη θέση του στην κρατική μηχανή και ο Σαμαράς αποδεικνύει επί του πρακτέου την αξιοκρατική του διάθεση καθώς διορίζει πλέον και εκτός Μεσσηνίας. Πλούσιο το βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του έφηβου Βεργίνη.

Φαντάζομαι πως το ποιοτικό αναγνωστικό κοινό του epikairo έχει ήδη καταλάβει τη συνέχεια! Ναι, ο υποδιοικητής Μιχάλης Τζελέπης είναι προϊόν της συγκυβέρνησης. Αν και σύμφωνα με το βιογραφικό του, η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ είναι τελείως επιφανειακή και ο άνθρωπος είναι έτοιμος να ορκιστεί πως απλώς ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα. Τι; Δε μας πιστεύετε; Ορίστε, λοιπόν και τα διαπιστευτήρια:







H συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προωθεί με ακομμάτιστα κριτήρια τους άξιους και ικανούς αυτής της χώρας στο τιμόνι της δημόσιας διοίκησης. Και βασικός λόγος αυτών των επιλογών είναι το γεγονός ότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η δημόσια διοίκηση είναι η ατμομηχανή που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση, οπότε οι επιλογές θα πρέπει να είναι έξω από τα στενά κομματικά όρια.



Είναι φανερό πως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν τη νέα τους προγραμματική συμφωνία. Όπως διαπιστώνετε από την ψηφοφορία, με τις επιλογές αυτές συμφωνούν η ΔΗΜΑΡ του 4-2-1 και ο καπετάν Καμμένος ενώ παρών ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.



Ένα πολιτικό σύστημα, σάπιο στη μέση και απολιθωμένο στα άκρα. Ένα πολιτικό σύστημα προβλέψιμο στην κάθε του δράση ή αντίδραση. Ένα πολιτικό σύστημα τελειωμένο.





http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.