Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Πρόωρες εκλογές αν καταψηφιστεί κρίσιμο νομοσχέδιο

Αυτό είπε ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Τ.Μπαλτάκος και τόνισε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο πρωθυπουργός να κάνει πίσω.

"Εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο, όπως το προχθεσινό, δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα το πρωί θα προκηρυχθούν εκλογές. Όποτε και αν είναι αυτό. Είτε είναι Αύγουστος είτε Χριστούγεννα, αμέσως θα προκηρυχθούν εκλογές... Γι' αυτό και ξαναλέω: να μην παίζει κάποιος με την αποφασιστικότητα του κ. Σαμαρά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει πίσω" τόνισε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου, Τ. Μπαλτάκος.

Στην ερώτηση εάν υπήρχε κίνδυνος να καταψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο και γι΄αυτό προειδoποίησε με εκλογές, είπε: “Δεν νομίζω. Υπήρχαν διάφορες φωνές που ακούγονταν, έγιναν κάποιες παρεμβάσεις στο κείμενο, από αυτά που έλεγαν βουλευτές και ήταν σωστά και ψηφίστηκαν τελικά. Αλλά εκείνοι που έλεγαν ότι δεν ψηφίζουν το ένα ή το άλλο, θα έπρεπε να ξέρουν -και γι' αυτό είπα αυτή τη φράση, όχι μόνο στους δημοσιογράφους, αλλά και ευρύτερα- ότι αν δεν ψηφίσουν, την επόμενη μέρα θα προκηρυχθούν εκλογές. Χωρίς δεύτερη κουβέντα”.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.