Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η αλήθεια φωτίζει , δεν κρύβεται πια

Γράφει ο Ν Βράχος

Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται για πολύ.
Ο κόσμος είναι τόσο μικρός όσο και μερικοί… άνθρωποι. Σήμερα το διαδίκτυο δίνει όλα τα γεγονότα από όλες τις πλευρές. Οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν την αλήθεια.
Ήδη «κάστρα των διεφθαρμένων» κατά του Γιώργου Παπανδρέου πέφτουν το ένα μετά το άλλο. Η διαδικτυακή ενημέρωση, υποκαθιστά σε πολλούς τομείς την αδυναμία ή την αδράνεια(;) της δικαιοσύνης.

Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αφού διέψευσε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ όλα τα πληρωμένα και εμπαθή φερέφωνα , ξαναμπαίνει στα σπίτια μας. Τον καλοδέχονται τα παιδιά μας που ξέρουν και μπορούν να μάθουν τα νέα από όλο τον κόσμο.
Ο καθηγητής Γιώργος Παπανδρέου, περιζήτητος σε όλο τον κόσμο, αρχίζει σιγά –σιγά να διαβάζει τα χιλιάδες μηνύματα ΟΛΩΝ των Ελλήνων που του ζητούν να σκεφθεί σύντομα την ώρα της επιστροφής.
Ο συνάνθρωπός μας Γιώργος Παπανδρέου, και αυτήν την ύστατη ώρα, που σχεδόν όλοι τον έβριζαν και τον συκοφαντούσαν, διατήρησε την ευγένειά του, τον αυτοσεβασμόν του, την πληγωμένη περηφάνια του και τον πατροπαράδοτο πολιτικό εγωισμό του. Δεν ‘’κατέβηκε’’ στον κοινόβιο πολιτικό τους βούρκο . Τους άφησε μόνους να τον..χαίρονται και να τον απολαμβάνουν. Τους έδειξε με την συμπεριφορά του το δρόμο που πρέπει να ‘’βαδίζουν όλοι όσοι σκοπεύουν να «μπουν στην πολιτική ΜΟΝΟ !για να προσφέρουν’’

Όλοι αντιλαμβάνονται, βλέποντας το θλιβερό φαινόμενο του Αντώνη Σαμαρά να υφίσταται όλο αυτόν τον ευτελισμό δημόσια, αδίστακτα και επίπονα από την Μέρκελ των Γερμανών, αντελήφθησαν γιατί ο περήφανος εκφραστής και υπερασπιστής των Ελληνικών συμφερόντων Γεώργιος Παπανδρέου, δεν ήταν αποδεκτός και αρεστός από τους «αιρετούς» φασίστες της Κεντρικής Ευρώπης.
Δεν ήθελαν τον Γιώργο γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ !
Έτσι ‘’στράφηκαν’’ στα πολιτικά υπολείμματα που φιλούσαν και τον..πισινό τους ακόμη από την ‘’ευκαμψία της ιδιοτέλειας’’

Σήμερα ο Αντώνης..Κομανέτσης βρίσκεται υπόδικος και κατάδικος στην κοινή γνώμη όλων των Ελλήνων, ακόμη και των ελαχίστων πολιτικών ’’φίλων του’’! για εσχάτη προδοσία έναντι της πατρίδας και του..φίλου του ! Σε λίγο θα θεωρείται ως ο πλέον αξιολύπητος ..εφιάλτης.
Σήμερα ο ΒΒ, ζει τον πολιτικό του αργό θάνατο, όπως αυτός εκφράζεται και διαγράφεται, στα πρόσωπα και των ελάχιστων ‘’αυλοκολάκων του’’ !

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, σχοινοβατεί πάνω από τα συντρίμμια των πυρκαγιών και των εκρήξεων των τελευταίων τριών χρόνων, της σκηνοθετημένης οργής των ελαχίστων των προσωπικών του ψηφοφόρων και των λοιπών θαμώνων ,των μπάρ με την ειδική τιμή της ζάχαρο-σκονης! .

Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, καταβάλλει υπεράνθρωπες ακόμη προσπάθειες, από τη μία άκρη της γης μέχρι την άλλη, για να πείσει όλο τον κόσμο , πως η Ελλάδα μας, ΑΞΙΖΕΙ μιας καλλίτερης αντιπροσφοράς εκείνων, που απλόχερα έχει ΔΩΡΙΣΕΙ σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, με τη σιωπή του και την συμπεριφορά του, οριοθετεί τη στάση του, συμπαραστεκόμενος σε κάθε θετική προσπάθεια που γίνεται, για το καλό της Ελλάδας, έστω κι αν αυτή προέρχεται από το δικό του πρόγραμμα με την..μεσολάβηση των πιο άσπονδων ..φίλων του.
Γιώργο , η Ελλάδα σε χρειάζεται !
Η Ιστορία σε καλεί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.