Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

20.000 ευρώ για το ερασιτεχνικό βίντεο του ΕΟΤ.


«Ελλάδα η πλουσιότερη χώρα του κόσμου» είναι ο τίτλος της επικοινωνιακής καμπάνιας, με στόχο την αύξηση της τουριστικής κίνησης, που παρουσίασε η υπουργός Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη την Πέμπτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τώρα πως οι υπεύθυνοι του υπουργείου σκέφτηκαν και συμφώνησαν με αυτό το σενάριο ώστε να ξεκινήσει η τουριστική τηλεοπτική καμπάνια του ΕΟΤ και μάλιστα αρχές ΙΟΥΛΙΟΥ είναι άξιο απορίας .


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ την παραγωγή έκανε η εταιρία οπτικής επικοινωνίας Betroot και το κόστος της κυμαίνεται στα 20.000 ευρώ.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος, ο κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος δημιούργησε το βίντεο της καμπάνιας και ο ηθοποιός κ.Ρένος Χαραλαμπίδης.

Φυσικά δεν έχουμε κατι με τη εταιρία παραγωγής που έκανε τη δουλειά της αλλα η υπουργός πρέπει οπωσδήποτε να μας δώσει καποιες εξηγήσεις.
«Το brand, το όνομα «Ελλάδα» είναι πανίσχυρο. Αντέχει οποιαδήποτε κρίση», τόνισε η υπουργός και εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι εφέτος θα είναι μια καλή τουριστική χρονιά για τη χώρα. Υπογράμμισε ωστόσο ότι «οι καλές χρονιές δεν χαρίζονται, αλλά έρχονται – και ξανάρχονται – με πολύ προσπάθεια. Σχέδιο και επιμονή. Συλλογική δουλειά».

Απο λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις έχουμε χορτάσει , όμως αν σε ενα τόσο μεγάλο “brand name όπως η ΕΛΛΑΔΑ ” που αντέχει σε κάθε κρίση οπως λέει η υπουργός αξίζει αυτό το βίντεο, τότε σίγουρα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αντίληψης το τί σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ στο υπουργείο.

Αν περιμένουμε να υποστηρίξουμε το brand name “Ελλάδα” με σποτάκια αυτού του επιπέδου, είμαστε χαμένοι που υποτίθεται οτι ο τουρισμός ειναι η βαριά βιομηχανία της χώρας .

Η καμπάνια αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά βίντεο τα οποία θα αναρτηθούν σταδιακά στο διαδίκτυο και θα προβληθούν ως κοινωνικό μήνυμα στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού και στην προσέλκυση μεγαλυτέρου αριθμού τουριστών.

Θα περιμένουμε να δούμε και τα υπόλοιπα βίντεο τα οποία θα αναρτηθούν σταδιακά στο διαδίκτυο.

Πότε; Στα μέσα Ιουλιου;

Aρχές Αυγούστου ;

Μηπως δεν εχουμε χρόνο μπροστά μας ;

Tο καλοκαίρι είναι μεγάλο στην Ελλάδα .


Ελλάδα, η πλουσιότερη χώρα του κόσμου , με φθηνές παραγωγές τουριστικής προβολής, και το ακριβότερο κοστολόγιο του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.