Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ

Γράφει ο Ν Βράχος 
Αυτό το δεκαήμερο ήταν διακεκαυμένο, τόσο από πολιτικά γεγονότα , όσο και από τρομακτικές αποκαλύψεις , που ήλθαν από το εξωτερικό και από το εσωτερικό, για να μας αποδείξουν ότι εμείς δεν κάναμε λάθος.

ΝΑΙ! Δεν κάναμε λάθος, όταν πρώτοι σχεδόν από όλους και σε ανύποπτο χρόνο, σηκώσαμε τη σημαία της ενημέρωσης, της αντίστασης , του αγώνα , της ανατροπής. Τότε που όλοι μαζί οι άναντροι μισθοφόροι της ξένης παρουσίας, ζητούσαν ‘’ την κεφαλήν επί πίνακι ’’ του Γιώργου Παπανδρέου.

Τότε που όλοι μαζί κατέστρεφαν την Πατρίδα μας και μας οδηγούσαν στη σκλαβιά και στο χαμό.
Τότε που ο Σαμαράς είχε ‘’προσβληθεί από την λύσσα των χοίρων’’, κατά το Ευαγγέλιο, και όλα μπροστά του ήταν ένα ποτάμι λάσπης και καταστροφής και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πνίξει τον Πασοκ και τον Γιώργο Παπανδρέου, έστω και καταστρέφοντας την Ελλάδα.
Τότε που ο Βαγγέλης μερόνυχτα ολόκληρα, έσκαβε διευρύνοντας τους υπονόμους των διαπλεκομένων λημμάτων του Πασοκ. Και αγκομαχούσε, και δούλευε ακατάπαυστα καλώντας σε βοήθεια τα τρωκτικά υποσχόμενος …εξουσία, ζώντας ο ίδιος για την ημέρα της εκδίκησης.

Τότε που …αναβολικά ‘’ψήλωσαν’’ τον Αλέκο και αφού τον ανέβασαν στα..ψηλά αλλά βρώμικα σκαλοπάτια της πολιτικής παραλλαγής, τον άφησαν να κατέβει μόνος του. Και η πολιτική αυτοκτονία σήμερα τον περιτριγυρίζει ,,,αχόρταγη !

Σήμερα πέφτουν οι μάσκες.

Όλοι γνωρίζουμε το βαθμό του εθνικού κινδύνου που «δημιούργησε’’ η κλίκα περί τον Καραμανλή , όσο και το ΒΑΘΜΟ αναισθησίας του προκλητικού χωματομεταπράτη και κληρονόμου της πεπατημένης πολιτικής αμαρτίας...για την Ελλάδα ρε γαμώ το !

Ελάχιστοι στην Ελλάδα γνωρίζουν ακριβώς, το μέγεθος του πλούτου που ‘’δημιούργησε’’ η πολιτική …ευφυΐα ορισμένων χρυσοδάκτυλων προγόνων και η επιδέξια απόκρυψη και φοροδιαφυγή των σημερινών μεταφορέων των κλοπιμαίων του αίματος των Ελλήνων. Και το γαμώ το ! είναι ότι προκαλούν κι όλας, τόσο με τις ‘’πλάτες της κληρονομιάς’’ , όσο και με τους δικαστικούς και άλλους δημόσιους φύλακες, που την προστατεύουν με όλη τους την..υπευθυνότητα και την..υποχρέωση προς το καθήκον. Εύγλωττο και περιγραφικότατο: [[ Η δικαιοσύνη μοιάζει με το..φίδι σήμερα, αφού δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους]] και αυτή; !

Σήμερα όλοι ξέρουμε την αλήθεια. Δεν έχει σημασία αν έχουμε το θάρρος, τα καρύδια, να το ομολογήσουμε και στους άλλους ,εκτός από τον εαυτόν μας. Ξέρουμε ότι γλιτώσαμε τη χρεοκοπία γιατί βρέθηκε ένας πατριώτης ΕΝΤΙΜΟΣ πολιτικός και θυσιάστηκε για την σωτηρία της πατρίδας μας.

Σήμερα όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.

Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.

Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και προδομένος λαός μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.

Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων.

* ΑΝ(;) το 2010, δεν ήταν ο Παπανδρέου με το κύρος του, την κινητικότητά του , την θέλησή του, την αυτοθυσία του και την αγάπη του για την Ελλάδα, να δώσει τον αγώνα, που έδωσε μόνος του επί δύο χρόνια, κάτω από τρομακτικές πιέσεις, λοιδορίες, υπονομεύσεις και προδοσίες σήμερα θα είχαμε πτωχεύσει. Ο αγώνας του που ήταν και είναι ο σωστός, ο μοναδικός όπως αποδείχθηκε, έπιασε τόπο και σήμερα ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!! Τι θα συνέβαινε όμως αν ήταν στη θέση του, είτε ο Καραμανλής , είτε ο Σαμαράς, είτε ο Τσίπρας, είτε ο Βενιζέλος, θα υπήρχαμε σήμερα σαν κράτος; Θα είχαμε ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ναι ή όχι;

Βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε.

Είχαμε πτωχεύσει και ο Καραμανλής …λιαζόταν ;

Είχαμε πτωχεύσει και ο Σαμαράς κρυβόταν και ..ετοιμαζόταν; Είχαμε πτωχεύσει και ο Τσίπρας γκρέμιζε ακόμη; Είχαμε πτωχεύσει και οι λοιποί ..χασμουριόντουσαν;

Σήμερα, θυμόμαστε τα εγκλήματα που διέπραξαν και διέλυσαν την Ελλάδα και οργιζόμαστε για τα νέα χάλια τους.

Το ‘’ Βρικολάκιασμα του φασισμού’’!
Έντρομος ο Αντώνης, ο μεταπράτης της Δημοκρατίας , αρχίζει να κατεβάζει στο στίβο της πολιτικής ντροπής, τα εγκληματικά στοιχεία που χρόνια τώρα τον συντρόφευαν. Είναι σε όλους μας γνωστά τόσα τα ..ιδεολογικά του πιστεύω, όσο και οι εφιαλτικές του απόπειρες να φτάσει, έστω και με τη μέθοδο του σαλίγκαρου , στην κορυφή. Ξέχασε βέβαια ότι στην κορυφή φυσάει ο άνεμος του θανάτου για όσους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΕΡΑ!

Φωνάζει λοιπόν, απεγνωσμένα τους γνωστούς φιλορατσιστές … ιδεολόγους της δημοκρατικής τους ανυπαρξίας και των ‘’άρειων’’… αιρέσεών τους, να τον βοηθήσουν τώρα που έρχεται η καταιγίδα.

Και πρώτος, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ασύμμετρης καταστροφής της δημοκρατίας, ο ..στρατηγός ‘’ΑΝΕΜΟΣ’’. Ο πολιτικός που ‘’τετραγώνισε’’ το κύκλο της φασιστικής του ..ροπής στο κατώφλι της προσωπικής του αυτοδιαδοχής !

Δεύτερος , έδωσε το παρόν ο Μεξικανός ‘’ΖΟΡΟ’’, ξεσκούφωτος πάνω στη βέσπα των προϊόντων λαϊκής κατανάλωσης και χλωροφόρμισης τραγουδώντας : ‘’στα άρματα –στα άρματα εμπρός στον αγώνα’’

Τρίτος, αναφώνησε ΖΗΤΩΩΩΩΩ! ο ταχυμετρητής των πετρελαιοκηλίδων της λαθρομετακίνησης , σημειώνοντας :’’ Η θα ζήσουμε, ή θα πεθάνετε’’ !!!

Τέταρτος, εκφραστής της δημοκρατικής καταστροφής και λάτρης της χρηματοφασιστικής πατριδολαγνείας , ο Νίκος ο μαυρογεννημένος , έδωσε εντολή και οι τσοπάνηδες της διασποράς και της… εισαγωγής ‘’σέλωσαν’’ τα ερωτικά τους σύμβολα του σταύλου και ξεχύνονται ασυγκράτητοι ‘’να πάρουν την Πόλη’’ !

Κι ο στρατός της σωτηρίας του..αρχηγού νοίκιασε το λαθρογκαζάδικο του μεταπράτη και εξορμά να ‘’σώσει την Ακρόπολη’’ από τους μετανάστες !

Κι αλίμονο στο..Χάρο άμα βρεθεί στο δρόμο τους !....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.