Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Καρχιμάκης, Πάγκαλος κατά Χρύσανθου και… Καραμανλή Β’

Τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί η επιλογή του Μαξίμου και της Νέας Δημοκρατίας να μηδενίσουν την προσφορά και το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου.
Το γάντι, που δεν έχει σηκώσει προσώρας το επίσημο ΠΑΣΟΚ, σήκωσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι αυτοί οι τύποι είναι και ΑΣΕΒΕΙΣ και προσβλητικοί,ανήθικοι, και απρεπείς», έγραψε ο τέως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή όσα δήλωσε το πρωίο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης. «Η Δεξιά σήμερα δια του κ. Αριστερονυνδεξιου εκπροσώπου του κ. Σαμαρά κ.Λαζαρίδη συνεχίζει να προκαλεί ως προέκταση του κ. Βορίδη», σημεωσε ο Μιχ. Καρχιμάκης.

Επέρριψε ευθύνες και στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «επιβεβαιώνεται, ότι η μη σκληρή, επίσημη και καθαρή αντίδραση απο την ηγεσία του Πα.σο.κ στις προσβολές στο πρόσωπο του ιδρυτή μας, δίνει τα περιθώρια της κορύφωσης του θράσους της ανηθικότητας, της προσβολής και της απρέπειας απέναντι μας». Κάλεσε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «επίσημα και θεσμικά» να υπερασπιστεί τη μνήμη και το έργο του ιδρυτή του κόμματος «και να συγκρουστεί με τους διαχρονικους υπονομευτες της χώρας και των ανθρώπων αυτου του τόπου» .

Τέλος, απευθυνόμενος στον συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, είπε: «Τη χώρα κ.Λαζαρίδη την κατέστρεψε η Δεξιά… Και διάφορα αριστερόδεξια παράσιτα του τύπου και της φυσιογνωμίας της δικής σας και του αρχηγού σας».

Τη δική του εκδοχή για το ποίος ευθύνεται για την καταστροφή της χώρας έδωσε οΘόδωρος Πάγκαλος, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5».

«Αν είναι κάποιος που κατέστρεψε την Ελλάδα, είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β’. Αυτός ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός», είπε και πρόσθεσε: «Κινδύνευε η Ελλάδα και ο Καραμανλής έτρωγε τις μπριζόλες του και πήγαινε για ύπνο. Εβλεπε βίντεο. Είναι πρωθυπουργός αυτός; Δεν υπάρχει άνθρωπος σ’ αυτή τη χώρα που να αμφισβητεί ότι αυτός κατέστρεψε τη χώρα. Διπλασιάστηκαν τα ελλείμματα, διπλασιάστηκε το χρέος και η κυβέρνηση ήταν εντελώς αδρανής».http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.