Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ διέφθειρε τους Έλληνες, λέει ο... άγιος Λουκιανός Κηλαηδόνης!!!!

Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το ερχόμενο Σάββατο, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης θα επιχειρήσει να διασκεδάσει τους φίλους του που κάποτε έτρεχαν στην πλαζ της Βουλιαγμένης. Μπορώ να πω ότι έχει κάποια τραγουδάκια που μπορώ να τ' ακούσω. Όμως, δεν είναι το είδος των τραγουδιών που μου άρεσαν. Και τότε ακόμη θυμάμαι που έκανε το "πάρτι στη Βουλιαγμένη" είχα γράψει αρνητικά. Τέλος πάντων περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα! Διαβάζοντας λοιπόν μια συνέντευξή του στην εφημερίδα "Η Καθημερινή", διαπιστώνω ότι ζει κι αυτός στον πλανήτη του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα και... αναθεματίζει το ΠΑΣΟΚ γιατί -λέει- διέφθειρε την ελληνική κοινωνία!!!

Η δημοσιογράφος του κάνει την εξής ερώτηση:
– Συμμερίζεστε αυτό που λένε ότι το παρακάναμε, γι’ αυτό φτάσαμε ώς εδώ;
Και ο Κηλαηδόνης απαντάει:

– Ο κόσμος φταίει; Το ΠΑΣΟΚ τον διέφθειρε με τη λογική να φάμε, να μοιράσουμε, να διορίσουμε. Κάποιοι το εκμεταλλεύθηκαν. Δεν ενέδωσαν όλοι σε αυτό το κλίμα. Είχα, θυμάμαι, μια τραγουδιστριούλα που πήγαινε στο εξωτερικό να πάρει ρούχα, έκανε διακοπές σε διάφορα νησιά κι όταν τη ρώτησα πώς τα κάνεις όλα αυτά τα έξοδα, μου απάντησε «με τις κάρτες». Εγώ ούτε στο χρηματιστήριο έπαιξα, ούτε κάρτες χρησιμοποίησα. Πορευόμουν με αυτά που είχα.

Ο κύριος Κηλαηδόνης ήταν πάντα στο γήπεδο του Συνασπισμού, αλλά -λέει κανείς- ας ξεχάσουμε τι είναι ο καλλιτέχνης για ν' απολαύσουμε το έργο του. Έλα ντε που δεν μας αφήνει με τις κοτσάνες που αμολάει!!! Προφανώς ανήκει στην κατηγορία εκείνων που θέλουν να μας πείσουν ότι η Ελλάδα δημιουργήθηκε το 1981 όταν το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Πριν το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν η καραμανλική περίοδος με όλα τα επακόλουθα μιας δεξιάς πολιτικής, δεν προηγήθηκε η δικτατορία της χούντας, δεν ήταν πιο πριν η αποστασία, η καραμανλική οκταετία της βίας και της νοθείας, τα κυνηγητά της αστυνομίας, οι φυλακίσεις, το χαρτί κοινωνικών φρονημάτων!!! Και πιο πριν ο άγριος εμφύλιος και ακόμα πιο πριν η Κατοχή και πριν την Κατοχή η μεταξική δικτατορία....

Δηλαδή αυτός ο καθημαγμένος λαός δεν έπρεπε να δει Θεού πρόσωπο ποτέ;;;
Τι έκανε το ΠΑΣΟΚ;;
Απλώς άνοιξε τις πόρτες και μπήκε αέρας καθαρός, ανάσανε ο λαός, είδε ότι έχει δικαιώματα, ότι μπορεί να απολαύσει τους κόπους του, ότι και τα δικά του παιδιά μπορούν να προκόψουν και να προοδεύσουν, ότι τέλος πάντων όλοι είμαστε ίσοι.


Δεν παραβλέπω το γεγονός ότι πολλοί εκμεταλλεύτηκαν τις καινούργιες συνθήκες. Γι' αυτό η Δημοκρατία μας έχει πάντα τον τρόπο να διευθετεί τις διάφορες καταστάσεις.
Ας μην μιλάει καλύτερα ο Κηλαηδόνης κι ας κοιτάζει να κάνει τη δουλίτσα του με τα τραγουδάκια του. Τώρα κατάφερε να πάει και μέχρι το Μέγαρο Μουσικής!!!! Τι άλλο θέλει;;; Κι όσο για ο παράδειγμα της "τραγουδιστριούλας", είναι αστείο... Όποια κι αν ήταν η τραγουδιστριούλα, απλώς ως εργαζόμενη θα αξιοποίησε προφανώς (δεν ξέρω τι εννοούσε ο Κηλαηδόνης) τις δυνατότητες που έδινε η Εργατική Εστία ή η Νέα Γενιά σε νέους ανθρώπους για διακοπές. Αυτό τον ενόχλησε;;;
Αλλά αυτό το ψωμοτύρι με το ΠΑΣΟΚ ότι έκανε το ένα και το άλλο, κι όλα τα κακά της μοίρας μας, ε, είναι αισχρό. Φτάνει πια!!!
ΥΓ. Για να μην θυμίσω ότι στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ ήταν και μια ηθοποιός, ονόματι Άννα Βαγενά και βγήκε κάποια στιγμή στη Βουλή ως ΠΑΣΟΚ για να κατηγορήσει το... ΠΑΣΟΚ!!! Μήπως την γνωρίζει ο κύριος Κηλαηδόνης;;;
Μην μας τρελάνετε...

Ν.ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ
http://nikoslagadinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.