Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κάτω τα χέρια από τον Παπακωνσταντίνου

Τώρα που ολοκληρώνεται ο τραγέλαφος της Προανακριτικής, ας αφήσουμε στην άκρη όλες τις τεχνικές και νομικές μπούρδες και ας πάμε στο πολιτικό ζουμί:
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν πληρώνει λάθος χειρισμούς για cd και στικάκια.

Αρκετά πια με την υποκρισία.


Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στοχοποιείται γιατί είναι ο Υπουργός Οικονομικών που έβαλε τη χώρα στο τρισκατάρατο Μνημόνιο.

Ναι, αυτό το Μνημόνιο που οι περισσότεροι από αυτούς που το ξέσκιζαν νυχθημερόν από τα τηλεπαράθυρα και το βήμα της Βουλής, τώρα το υπηρετούν με θρησκευτική ευλάβεια.

Όλοι αυτοί ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο επειδή δεν έχουν τα καρύδια να βγουν να παραδεχτούν στον κόσμο ότι όσοι έβαλαν τότε την υπογραφή τους στο Μνημόνιο ήταν αληθινοί πατριώτες. Δεν έκρυψαν το κεφάλι στην άμμο, δεν φυγομάχησαν, πήραν μια απόφαση αντρίκια για να μείνει η Ελλάδα όρθια, δεν υπολόγισαν προσωπικό και πολιτικό κόστος.

Όλοι αυτό ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο γιατί δεν έχουν τα καρύδια να παραδεχτούν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε το βαρύ αλλά εθνικό καθήκον της. Και ήταν βαρύ, γιατί οι προηγούμενοι τα έκαναν σαν τα κουρασμένα μούτρα τους.

Όλοι αυτοί ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να το παίξουν “αδέκαστοι” και να πουλήσουν “κάθαρση” στους ψηφοφόρους τους. Ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο από την κυβέρνηση Παπανδρέου, για να επικεντρωθεί εκεί το ανάθεμα για όλα τα δεινά του τόπου. Να μην ασχοληθούμε με τους “πριν”, να μην ασχοληθούμε με τους “μετά”.

Όπως κάνουν, συνειδητά και στοχευμένα, και πολλά μέσα ενημέρωσης (;) , όπως το «Πρώτο Αίσχος»», που έφτασε στο σημείο να δημοσιεύει το περιεχόμενο του κειμένου «συμπερασμάτων» της Προανακριτικής, προτού καν αυτό δημοσιευτεί επίσημα.

Όλα στημένα. Όλα προδιαγεγραμμένα.

Κάνουν μεγάλο λάθος όμως.

Πολλοί έχουν στην μπούκα στον Παπακωνσταντίνου γιατί ήταν δυσάρεστος Υπουργός Οικονομικών επειδή οι προηγούμενοι ήταν ανέμελα ευχάριστοι και μοίραζαν απλόχερα. Ο κόσμος όμως ξέρει ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν είναι λαμόγιο. Ούτε περιουσίες έκανε με την πολιτική, ούτε “οφσοράτος” είναι. Όλοι λένε ότι σήμερα έχει λιγότερα από όσα όταν μπήκε στην πολιτική.

Πόσοι πολιτικοί, είτε κυβέρνησαν είτε όχι, μπορούν να πουν το ίδιο;

Κάτω τα χέρια από τον Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.