Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ‘’ΟΠΛΟ’’ ΣΑΜΑΡΑ

Γράφει ο Ν Βράχος
Τους τελευταίους μήνες ζούμε σχεδόν όλοι κάτω από τον ψυχολογικό φόβο είτε της πτώχευσης, είτε ..της χρυσής αυλής. Από το βράδυ μέχρι το πρωί, ακούμε και διαβάζουμε συνεχώς για τα..κατορθώματα των ‘’μυθικών καραφλών’’ της σύγχρονης δεξιάς. Γιατί η δεξιά της σήμερον, έτσι όπως εκπροσωπείται από την ‘’δεξαμενή’’ Σαμαρά, δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τη χούντα του 67.

Ένα σύνταγμα τόσο ελαστικό, όση και η ονομασία του ..Δελαστίκ . Μία δικαιοσύνη ‘’ενδεδυμένη τη γούνα’’ της σιωπής ή της απόρριψης.’’

Μία εσωτερική ασφάλεια και ειρήνη, που καθορίζεται από το είδος του…καφέ που θα πιούν είτε ο Δένδιας, είτε ο Παναγιώταρος .

Τέλος η καθαρά φασίζουσα νοοτροπία του Σαμαρά και η προσωπική του υποταγή στους ‘’Μεργκελιστές ’’, είναι στοιχεία που του δίνουν τη δυνατότητα να ξεπουλήσει την Ελλάδα και να υποδουλώσει τους Έλληνες.

Η ταύτιση των απόψεων και η ψήφιση στη βουλή όλων των σχετικών νομοσχεδίων ( Αγροτική, παραμεθόριες και νησιά, αφορολόγητο των εφοπλιστών, κλείσιμο της ΕΡΤ και άλλων), από την Νέα Δημοκρατία και τη Χρυσή Αυγή, φανερώνει και το κρυφό ‘’άσσο’’ που κρατούσε ο Σαμαράς.
Η παρουσία και η υποστήριξη ΦΑΝΕΡΗ !!! πλέον των απόψεων Σαμαρά από τη Χρυσή αυγή , αποτελεί το δίκοπο μαχαίρι πάνω στο οποίο καλούνται να βαδίσουν οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι των προσλήψεων του Χουντοφαυλόπουλου .

Η Ελλάδα σήμερα , υποφέρει , βασανίζεται, ευτελίζεται και λοιδορείται, γιατί η Χρυσή Αυγή ψηφίζει και συμπαρίσταται στο Σαμαρά, σε κάθε νομοσχέδιο που ο ίδιος φέρνει στη βουλή.

Αλήθεια, πιστεύετε ποτέ ότι ο Σαμαράς θα ξεπουλούσε τόσο ΕΥΚΟΛΑ την Ελλάδα αν δεν ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ από τη Χρυσή αυγή με κλειστά τα μάτια;

Θα τολμούσε να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ- ΔΩΡΙΣΕΙ την Αγροτική στο Βαρδινογιάννη αντί 90 εκατ. Ευρώ, όταν τόσο σχεδόν στοιχίζει τον κεντρικό της κτίριο;

Θα τολμούσε να ξεπουλήσει- χαρίσει τον ΟΠΑΠ με τέτοιες..ανοικτές διαδικασίες έναντι αυτού του ευτελούς τιμήματος;

Θα τολμούσε ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ με τόσο επαίσχυντο και αντισυνταγματικό τρόπο, αν δεν είχε πίσω του τους μαύρους΄΄ φονιάδες΄΄;

Γι αυτό φίλοι μου σκεφτείτε: Θέλετε ένα γρήγορο και ‘’καθαρό’’ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της πατρίδας μας; Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή και..Αντώνη αρχηγό τους !!!

Η Παλιά τους γνωριμία και συνεργασία είναι η ..εγγύηση της ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.