Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Καρχιμάκης : Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

«Οι διαρροές του Μαξίμου δείχνουν ότι ο Σαμαράς δεν έχει απομακρυνθεί απο την θέση του για το κλείσιμο της Δημόσιας τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας.
Συνεχίζει να επιμένει στις αρχικές του θέσεις με ψευτοπαραλλαγές, που επιβεβαιώνουν την προσβλητική και απρεπή του στάση απέναντι στους συγκυβερνώντες εταίρους.


Η λειτουργία του ως μονοκομματικού, μορφώματος δείχνει τη σκληρή Δεξιά του νοοτροπία . Η απόφαση του Συμβουλίου Επικράτειας χρησιμοποιείται σαν τους χρησμούς της Πυθίας, που ο καθένας τους ερμηνεύει , δημόσια, σύμφωνα με την δική του προσέγγιση. Το κρεββάτι του μυθικού προκρούστη δεν μπορεί να δώσει λύση. Η θολούρα και η αμφισημία επιτείνουν το μπέρδεμα. Το Συμβούλιο Επικράτειας δείχνει με την προσωρινή απόφαση του να αποσοβεί για λίγο χρόνο την κρίση, με τις κατά περίπτωση ερμηνείες.... Η κρίση όμως υφίσταται και οφείλεται στον δεξιό Σαμαρά.

Σύντροφοι ο άνθρωπος δεν είναι διατεθειμένος για συγκλίσεις, με διάλογο και την προάσπιση ούτε του δημοσίου συμφέροντος ούτε των εργαζομένων. Βασίζεται στον κοινωνικό αυτοματισμό. Άνεργοι εναντίον εργαζομένων. Δεν στέκεται στην βασική δημοκρατική αρχή, όταν δηλαδή μιλάμε για εργασία δεν μπορούμε ταυτόχρονα να μιλάμε για απολύσεις. Αυτό είναι πολιτικός και κοινωνικός παραλογισμός . Κανείς δεν αμφισβητεί την ανάγκη εκσυγχρονισμού, ορθολογισμού και της καλύτερης και αποδοτικότερης λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας.

Η μονή πράξη που απομένει απέναντι στον εμμονικό και δεξιό Σαμαρά είναι η σύγκρουση, απέναντι στις επιδιώξεις του να υπηρετήσει μόνο ιδιωτικά συμφέροντα και να παραδώσει τα φιλέτα της δημόσιας ενημέρωσης στους ιδιώτες που συγκυριακά θέλουν να τον εμφανίζουν σαν τον γιο του «Πάρτα όλα» ,τον απέραντο και τον μοναδικό που σώζει την χώρα, ξεχνώντας ότι υπονόμευσε και την χώρα και τους ανθρώπους. Ξεχνώντας ότι εξαπάτησε με κάλπικες δεσμεύσεις τους πολίτες, επιβάλλοντας τα χειρότερα απο αυτά που υποσχόταν και που κατηγορούσε τον προκάτοχό του συμβάλλοντας και αυτός παραληρώντας στην πτώση μιας εκλεγμένης κυβέρνησης που έπρεπε να ολοκληρώνει συνταγματικά την θητεία της τον Οκτώβρη του 2013. Μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το προσωπικό του απωθημένο να γίνει πρωθυπουργός και να υπηρετήσει τους κακώς έχοντες και κατέχοντες,τους τραπεζίτες και όλα τα συστήματα της διαπλοκής στη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.