Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ως πότε οι Βενιζέλος-Κουβέλης θα ανέχονται το διασυρμό των παρατάξεών τους;

Προχθές ήταν ο πολιτικός τους αντίπαλος ,βουλευτής του Σύριζα κ.Διαμαντόπουλος,του οποίου αδίστακτα παραποίησαν το βίντεο με τις δηλώσεις του. Μετά ήταν η σειρά της μητέρας του πρώην Πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου να την συκοφαντήσουν σαν δήθεν δικαιούχο εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ στη λίστα Λαγκάρντ...

Στη συνέχεια ήταν η αυθαίρετη και αντιδημοκρατική παύση λειτουργίας της ΕΡΤ από την κοινοβουλευτική τους μειοψηφία παρά την αντίθεση αυτών που τους στηρίζουν .
Σήμερα που γνωστοποιήθηκε και η κακοποίηση του Συμβουλίου της Επικρατείας από την παρακρατικής έμπνευσης κατασκευασμένη διαρροή περί δήθεν διευκρινήσεων επί της απόφασης του κ. Μενουδάκου, που τελικά διαψεύστηκε,
επαναλαμβάνω ότι ακριβώς είχα δηλώσει πριν από 8 μήνες: " όσοι μίλησαν ή μιλούν με καλά λόγια για τον κ.Σαμαρά πολύ σύντομα θα ντρέπονται ".

Επιπλέον ωστόσο αναρωτιέμαι : οι κκ Βενιζέλος και Κουβέλης, που φέρουν βαρύτατη προσωπική ευθύνη για την εδραίωση αυτού του αντιδημοκρατικού και παραθεσμικού κυκλώματος στην κορυφή της κυβέρνησης , ως πότε θα συνεργούν στην κατάπτωση των δημοκρατικών θεσμών και αξιών καθώς και θα ανέχονται τον διασυρμό των παρατάξεων τους από το παρακύκλωμα Σαμαρά ,που κατά τα άλλα δήθεν επιδιώκει τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης ΕΡΤ ; Προφανώς τόσο ανεξάρτητης και αντικειμενικής όσο και το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων που μετέδωσε τις δήθεν διευκρινήσεις του κ Μενουδάκου .

Γ.ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.