Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ;

Ποιοι και γιατί, υπονόμευσαν μεθοδευμένα και από κοινού εξεδίωξαν το ΝΟΜΙΜΟ πρωθυπουργό, με εγκληματικές ενέργειες, για προσωπική και ΜΟΝΟ ιδιοτέλεια, ενώ σήμερα ξεπουλούν την Ελλάδα; Πόσο νόμιμος αισθάνεσαι στη πολυθρόνα της κλεμμένης εξουσίας… κύριε…????

Γράφει ο Ν Βράχος

Βλέποντας σήμερα να κάθονται στις πολυθρόνες εξουσίας ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, δεν μπορεί παρά να αισθανθούμε τουλάχιστον οργή και αηδία. Βλέποντας σήμερα τους Έλληνες να βασανίζονται, να υποφέρουν και να λοιδορούνται από τους κάθε λογίς ‘’μπράβους’’ του φασισμού, αισθανόμαστε μίσος και επιθυμία εκδίκησης για όλους όσους διέφθειραν και διαφθείρουν τα παιδιά μας, την κοινωνία μας και δυσφημούν την πατρίδα μας.

Βλέποντας σήμερα πλέον καθαρά και απρόσκοπτα τη διαμάχη μεταξύ Σαμαρά- Βενιζέλου και Τσίπρα, αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας, το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και της ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου.

Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, που όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν ’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν ..εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’ .
Σκοπό είχαν και έχουν, τη διάλυση του Πασοκ και ταυτόχρονα την καταστροφή του συνδετικού εθνικού μας ιστού, ώστε μεταβληθούμε σε χώρα ‘’ Γότθων και Γοδεφρίγων ‘’
Ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και οι άλλοι εραστές(υπάλληλοι) της εξουσίας, έδωσαν ρεσιτάλ ανθελληνικής συμπεριφοράς ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ …λύσσας και πολιτικής αθλιότητας.
Η Ελλάδα είναι, η μόνη χώρα, που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας !

Κύριε Σαμαρά, κύριε Τσίπρα, κύριε Βενιζέλο,
πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" λόγω ελλείψεως εσόδων! αφού μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες!

‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»» !!! σημαίνει άμεση μείωση των εσόδων, άμεση αποσυναρμολόγηση του κρατικού συνδετικού ιστού, άμεση υπονόμευση της δημοκρατίας.
Δεν πληρώνω σημαίνει , κατάλυση κάθε έννοιας έννομης τάξης, και οδηγεί το πολίτευμα και την Ελλάδα σε επικίνδυνους αντιδημοκρατικούς ατραπούς.
Δεν πληρώνω σημαίνει, ότι το κράτος στερείται ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ εσόδων, και το αποτέλεσμα οδηγεί σε νέο δανεισμό και υπερδιόγκωση του χρέους και του ελλείμματος.

Σας υπενθυμίζω κύριοι, ότι οι απεργίες, οι διαδηλώσεις , οι ΤΑΧΙ πορείες, οι φορτηγο-αποκλεισμοί η λιμανο-πειρατεία, οι απεργίες, γιατρών, δικηγόρων, υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ. και σχεδόν του συνόλου των ΔΥ, ήταν σχεδόν πάντα τη «κοινή συναινέσει όλων των …εραστών της πολυθρόνας», επί ΔΥΟ και πλέον ΧΡΟΝΙΑ!!

Και ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της ‘’δικιά σας’’( προτρεπτικής) αντεθνικής συμβολής υπόδειξης και καθοδήγησης , που υπήρξε μία από τις δυνάμεις που ενήργησαν όλες μαζί, ώστε να επιτευχθεί η συνισταμένη της οικονομικής κατάρρευσης των εσόδων, ώστε να «φανεί σαν αδυναμία Παπανδρέου, κακό σχέδιο, αποτυχημένη εφαρμογή, ώστε να μπούμε στα μνημόνια που τόσο επεδίωκαν οι Ευρωπαίοι που σας καθοδηγούσαν και σας έδιναν εντολές. 

Σήμερα οι Έλληνες υποφέρουνε, ευτελίζονται , πεινούν και αυτοκτονούν γιατί ΕΣΕΙΣ! τους ‘’πουλήσατε’’ σαν άλλοι πειρατές στα διεθνή κέντρα των εντολοδόχων σας.
Μέχρι και ο Βασίλης Κόκκινος, ναι, ναι, ο Βασίλης Κόκκινος, ο ταυτισμένος δικαστής με το «βρώμικο 89», ο άνθρωπος που επέλεξε ο Μητσοτάκης να δικάσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, ζητούσε και ζητά να παραπεμφθεί σε δίκη ο σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και εμμέσως πλην σαφώς να πάει στο ικρίωμα, έχοντας βέβαια εκ των προτέρων διαμορφωμένη άποψη, όπως άλλωστε το 1991 ήταν πεπεισμένος ότι ο Ανδρέας έπαιρνε τα χιλιάρικα του Κοσκωτά μέσα σε κούτες από πάμπερς που του πήγαινε ο Μαμανέας και ο Σκορδούλης.

Και τις αναρτήσεις αυτές του Κόκκινου είναι εξίσου εκπληκτικό ότι τις έκαναν και τις κάνουν «like» στο facebook και τις αναρτούν στις σελίδες τους αριστεροί και κομμουνιστές. Εντάξει για εκείνους που δεν έχουν κοινωνική συνείδηση, αντιλαμβάνομαι όσους δεν έχουν μαρξιστική παιδεία και αναλυτική σκέψη, αλλά κομμουνιστές να κάνουν «like» στον Κόκκινο πάει πολύ.

Σήμερα που βρίσκεται άραγε, ‘’ο τα πάντα πληρών’’ και για τα πάντα λαλίστατος ΔΕΞΙΟΣ ψάλτης του αντιπαπανδρεϊσμού.
Διαλύσατε την Ελλάδα, σκοτώσατε χιλιάδες ανθρώπους και νεανικά όνειρα, μόνο και μόνο για να καθίσετε σε πολυθρόνες της ΒΡΩΜΙΚΗΣ εξουσίας.
Επαναφέρατε-Διδάξατε, ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αυτό που κατ΄εξοχήν είναι το διαχρονικό μήνυμα κάθε φασίζουσας και φασιστικής επιδίωξης του παρακρατικού μηχανισμού όλων των εποχών.

Η Ελλάδα, η Ιστορία αλλά και η νέα γενιά, θα σας ‘’πληρώσουν’’ όπως σας αξίζει.
Το μονοπάτι του εφιάλτη θα είναι πάντα ο δρόμος της προσωπικής σας απαξίωσης και τιμωρίας.
Ουαί ΥΜΙΝ …!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.