Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΌΛΟΥΣ. 

Οι διαροες του μαξιμου δείχνουν ότι ο Σαμαράς δεν έχει απομακρυνθεί απο την θέση του,για το κλείσιμο της Δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας. Συνεχίζει να επιμένει στις αρχικές του θέσεις με ψευτοπαραλλαγες ,που επιβεβαιώνουν την προσβλητική και απρεπή του στάση απέναντι στους συγκυβερνωντες εταίρους . Η λειτουργία του ως μονοκομματικου,μορφωματος δείχνει τη σκληρή Δεξιά του νοοτροπία .

 Η απόφαση του συμβουλίου επικράτειας χρησιμοποιείται σαν ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ, που ο καθένας τους ερμηνεύει ,δημόσια σύμφωνα με την δική του προσέγγιση. Το κρεββατι του μυθικού ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ δεν μπορει να δώσει λύση . Η θολούρα ,και η αμφισημια επιτεινουν το μπέρδεμα. Το συμβούλιο επικράτειας δείχνει με την προσωρινή απόφαση του να αποσοβει για λίγο χρόνο την κρίση ,με τις κατα περίπτωση ερμηνείες .... 

Η κρίση όμως υφίσταται και οφείλεται στον Δεξιο Σαμαρά . Σύντροφοι ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ δεν είναι διατεθειμένος για συγκλίσεις ,με διάλογο και την προάσπιση ούτε του δημοσίου συμφέροντος ούτε των εργαζομένων . Βασίζεται στον κοινωνικο αυτοματισμό. Άνεργοι εναντίον εργαζομένων . Δεν στέκεται στην βασική δημοκρατική αρχή ...όταν δηλαδή μιλάμε για απασχόληση δεν μπορούμε ταυτόχρονα να μιλάμε για απολύσεις . Αυτο είναι πολιτικός και κοινωνικός παραλογισμός . Κανείς δεν αμφισβητεί την ανάγκη εκσυγχρονισμού ορθολογισμου και της καλλιτερης και αποδοτικοτερης λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας . 

Η Μονή πράξη που απομένει απέναντι στον εμμονικο και Δεξιο Σαμαρά είναι η ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ ,απέναντι στις επιδιώξεις του να υπηρετήσει μόνο ιδιωτικά συμφέροντα και να παραδώσει τα φιλέτα της δημόσιας ενημέρωσης στους ιδιώτες που συγκυριακα θέλουν να τον εμφανίζουν σαν τον γιο του Πάρτα όλα ,τον απέραντο και τον μοναδικό που σώζει την χώρα. ,ΞΕΧΝΏΝΤΑΣ ότι υπονόμευσε και την χώρα και τους ανθρώπους. ΞΕΧΝΏΝΤΑΣ ότι εξαπάτησε με καλπικες δεσμεύσεις τους πολίτες ,επιβαλοντας τα χειρότερα απο αυτα που υποσχόταν και που κατηγορούσε τον προκατοχο του συμβάλλοντας και αυτός παραληρωντας στην πτώση μιας εκλεγμένης κυβέρνησης που έπρεπε να ολοκληρώνει συνταγματικά την θητεία της τον Οκτώβρη του 2013, Μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το προσωπικο του απωθημενο να γίνει πρωθυπουργός, και να υπηρετήσει ,ΤΟΥΣ ΚΑΚΏΣ ΈΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΈΧΟΝΤΕΣ ,τους τραπεζίτες και Όλα τα συστηματα της διαπλοκής στη χώρα..

 Μιχάλης Καρχιμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.