Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Πάγκαλος: Κάφρος και αγράμματος ο Τσίπρας – Πρόεδρος του 5% ο Βενιζέλος!

Άστραψε και βρόντηξε ξανά ο Θόδωρος Πάγκαλος, με τις... επιδόσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα στις ξένες γλώσσες να μπαίνουν στο στόχαστρό του. Σκληρές κουβέντες και πάλι από τον πρώην υπουργό. 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου χαρακτήρισε αγράμματο και κάφρο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Όλα αυτά, στην εκπομπή του στον Βήμα FM.

«Μεταξύ του success και του story, έβαλε ένα "του". Του κ. Σαμαρά, δηλαδή. Τώρα, αυτά είναι αγγλικά; Δεν είναι καν ελληνικά. Κάφρος είναι ο άνθρωπος και αγράμματος», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και συνέχισε με καρφιά κατά Βενιζέλου: «Και όσοι μιλάνε ξένες γλώσσες, να προσέχουν. Διότι και ο κ. Βενιζέλος εκεί που ήταν (σ.σ. στο Παρίσι το Σάββατο), είπε "la termination violante". Δεν υπάρχει αυτό στα γαλλικά».

Η επίθεση στο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είχε και συνέχεια: «Ο κ. Βενιζέλος είναι ο γνωστός άνθρωπος του Ζαππείου που είπε "ψηφίστε εμένα και όχι τον Παπανδρέου". Συνέχισε την υπονόμευσή του, του βγήκε και έγινε αρχηγός του «όλου ΠΑΣΟΚ», όπως έλεγε και το πήγε από το 40% στο 5%».

Αν πάντως γίνονταν αύριο εκλογές, ο πρώην υπουργός θα είχε πρόβλημα! «Δεν ξέρω τι θα κάνω! Πραγματικά δεν ξέρω... Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε ένα κόμμα του 5% και δεν γουστάρω. Δεν το γουστάρω! Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν μου αρέσει. Εγώ θέλω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αλλά πρέπει να με αφήσει».

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.