Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Kέλλυ Σακάκου: Για σένα απολυμένε του ιδιωτικού τομέα, ούτε συναυλίες ούτε ευαίσθητοι καλλιτέχνες...

Θρυλική μορφή της δημόσιας τηλεόρασης, η Κέλλυ Σακάκου πήρε θέση σε όσα συμβαίνουν με αφορμή την αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ, με μια αναφορά στους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα που δεν χαίρουν αντίστοιχης συμπαράστασης με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ.

Γράφει χαρακτηριστικά η Κέλλυ Σακάκου στο facebook:

«Εσένα άνεργε απολυμένε του Ιδιωτικού Τομέα σκέφτομαι αυτές τις ώρες! Σε κάλεσε ο εργοδότης σου μια μέρα και σου ανακοίνωσε την απόλυσή σου!... Έφυγες απελπισμένος, μια ζωή συντρίμμια σκέφθηκες, τι θα γίνουν τα παιδιά μου, η γυναίκα μου, οι άνθρωποι που στηρίζονται σε μένα, η δικιά μου η ζωή!.. Πήγες σπίτι και ίσως βρήκες έναν ώμο ν' ακουμπήσεις.. Αλλά μέχρι εκεί! Ούτε συναυλίες για χάρη σου, ούτε ευαίσθητοι καλλιτέχνες, ούτε κόμματα, ούτε υστερίες, ούτε τσαμπουκάδες...»

Νωρίτερα είχε γράψει: «Είναι τουλάχιστον γελοίο! Βουλευτές νυν και πρώην, πολιτευτές και κάθε λογής υπεύθυνοι για τα προβλήματα της ΕΡΤ, προσέρχονται στο προαύλιο με κροκοδείλια δάκρυα για το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που οι ίδιοι την κατάντησαν κομματική! Πρός άγραν ψήφων, βεβαίως βεβαίως!.. Μερικοί μάλιστα χρηματίσαντες και υφυπουργοί για δύο μήνες, άλλαξαν τα πατώματα του γραφείου τους πάραυτα -για να πατούν καλύτερα-... ξοδεύοντας από τα λεφτά μας αρκετές χιλιάδες ευρώ!! Τι υποκρισία και αηδία!... (Τώρα κλαις, γιατί κλαις συ δεν ήσουν που γέλαγες χτες); Και από μέσα σου γελάς ακόμα!»

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.