Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Μια Αποχουντοποίηση που δεν έγινε ΠΟΤΕ!

Γράφει ο Ν Βράχος
Μια Αποχουντοποίηση που δεν έγινε ΠΟΤΕ! γιατί η δεξιά είναι κατά βάθος ΧΟΥΝΤΑ.

Η αλήθεια είναι, ότι ποτέ η Νέα Δημοπρασία δεν πήγε δεξιότερα από όταν ήταν στην ηγεσία ο Αβέρωφ γιατί εκεί ήταν το τέλος. Πάντα επίορκοι Δικαστές, στρατιωτικοί , πολιτικοί, και ιερωμένοι, αποτελούσαν τους προπομπούς κάθε αντισυνταγματικής ενέργειας εφαρμογής και καταπάτησης της έννομης τάξης και ταυτόχρονα ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ των εγκληματιών.( Πατρίς ,θρησκεία, οικογένεια)…

Να μην ξεχνάμε, ο βαρόνος Αβέρωφ ονομαζόταν και “γεφυροποιός”, εξαιτίας των συνεννοήσεων που έκανε με τη χούντα, τότε με την υποτιθέμενη “φιλελευθοποίηση” της χούντας.
Να μην ξεχνάμε, τον Κόλια, τον Σανιδά, τον Κόκκινο, τον Κεδίκογλου, τον Ανδρεουλάκο και τόσα άλλα «φωτεινά μονοπάτια» της…δημοκρατίας της Ισονομίας και της Ευνομίας !
Σήμερα ο κύριος Σαμαράς «προσέλαβε» τον κύριο Αθανασίου πριν… κατέβει από την έδρα !...
και τον έκανε υπουργό...Γιατί άραγε αυτόν και όχι κάποιον άλλον;
Το 1982-1983, υπαρχηγός της ΟΝΝΕΔ ο Μάνος Μανωλάκος, σκληρός ακροδεξιός, χουντικός και βασιλικός. Αρχηγός της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με τους διαβόητους “ρέιντζερς” και “κένταυρους” ΟΝΝΕΔίτες και από κοντά Σαμαράς και Χατζηνικολάου.
Οταν το 1982, το ΠΑΣΟΚ έφερε το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, ο Αβέρωφ πήρε τους βουλευτές του και αποχώρησε από τη συζήτηση στη Βουλή (έμεινε, προς τιμήν του, μόνον ο ανεξάρτητος Παναγιώτης Κανελλόπουλος, για να ψηφίσει το Νόμο, ο μοναδικός δεξιός).
Αντίθετα, τα μνημόσυνα στου Μακρυγιάννη, στο Μελιγαλά, στη Στιμάγκα, στο Φενεό κ.λπ., και οι λεγόμενες “γιορτές μίσους” στο Γράμμο-Βίτσι, έδιναν και έπαιρναν, πάντα με την στήριξη και τη συμμετοχή της ΝΔ και μερικές φορές και του ΑΝΤΩΝΗ!.
Στα συνέδρια της ΟΝΝΕΔ ακούγονταν χίτικα τραγούδια και γερμανικά ναζιστικά (!!!) εμβατήρια, και κάποιοι χαιρετούσαν φασιστικά.
Εν ολίγοις, υπήρχε όχι μόνο επαφή της ΝΔ με τον ακροδεξιό χώρο, αλλά και συνεπικάλυψη σε ορισμένους τομείς.
Καμμία σχέση η ΝΔ του Αβέρωφ του 1982, με τη ΝΔ του Λούλη (Κωστάκη Καραμανλή) του 1997-2009.
Μέχρι και ο Εθνάρχης Καραμανλής, ο ιδρυτής της ΝΔ, που ήταν τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εκφράσει τότε την δυσαρέσκειά του για την ακροδεξιά στροφή της ΝΔ επί Αβέρωφ, και βέβαια σκεφτείτε τι θα συνέβαινε ΑΝ(;) ΞΑΦΝΙΚΑ…ΕΡΧΟΤΑΝ!!!
Σήμερα αργά αλλά σταθερά ο Μητσοτακοτραφής Αντωνάκης σε ΑΓΑΣΤΗ ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το Μητσοτακέϊκο, μεταμορφώνει τη Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή, σε Χουντοκρατία του Μητσοτακέϊκου.( Το ...χειροφίλημα του Μιχαλολιάκου)...
Το μεγαλύτερο όμως ΕΓΚΛΗΜΑ του « φονιά» της Δημοκρατίας Σαμαρά, είναι ότι άνοιξε την κερκόπορτα και έβαλε στη βουλή, τα πολιτικά εξαμβλώματα και κοινωνικά κατακάθια της φασιστικής οργάνωσης που κάποτε συνυπηρετούσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.