Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΡ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ -- ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ - ΜΟΥΡΟΥΤΗ- ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Το ΕΣΡ αναγνωρίζει τη λειτουργία της ΕΡΤ... Θα το αγνοήσει κι αυτό η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου;......... Το ΕΣΡ αναγνωρίζει τη λειτουργία της ΕΡΤ!
Η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή παραβλέπει την απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ, όπως κι εκείνη για την ιδιωτική τηλεόραση

Νέα διάσταση στην υπόθεση της λειτουργίας της ΕΡΤ. Το ΕΣΡ ως ανεξάρτητη διοικητική Αρχή, συμμετέχοντας στη διαβούλευση για τον τεχνικό πάροχο, αναγνωρίζει τη λειτουργία της ΕΡΤ, έξι ημέρες μετά τη δημοσίευση της κοινής υπουργικής απόφασης και μια μέρα μετά από την απόφαση του ΣτΕ.

Το έγγραφο http://www.eett.gr/ που κατέθεσε στην ΕΕΤΤ συντάχθηκε στις 17 Ιουνίου και κατατέθηκε στην έτερη Αρχή στις 18 Ιουνίου 2013, ενώ η απόφαση του προέδρου του ΣτΕ σε βάρος της ΕΡΤ ελήφθη στις 17 Ιουνίου και δημοσιοποιήθηκε το ίδιο βράδυ και η ΚΥΑ της κατάργησης της ΕΡΤ έχει ημερομηνία 11 Ιουνίου.

Η ΕΡΤ αναγνωρίζεται πως βρίσκεται σε λειτουργία από το ΕΣΡ, στην 7η σελίδα του σχετικού εγγράφου,, παραβλέποντας την απόφαση του ΣτΕ όπως ακριβώς συμβαίνει και με την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ 3578/2010 η οποία αναφέρεται στο παράνομο καθεστώς λειτουργίας της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η διοίκηση αν εφαρμόσει την απόφαση για την ΕΡΤ, με βάση την αρχή της Ισονομίας και της Αναλογικότητας πρέπει να εφαρμόσει και εκείνη για την ιδιωτική τηλεόραση. Επειδή, όμως το “μαύρο” στο σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας θα σήμαινε καταστροφή, η ΕΡΤ όπως και η ιδωτική τηλεόραση, λειτουργούν πλέον, κατά συνέπεια, με, de facto, “προσωρινό καθεστώς λειτουργίας”.

Για την ιστορία δύο μέλη του ΕΣΡ δηλώνουν πως η ΕΡΤ πρέπει να έχει 3 ψηφιακές πλατφόρμες, και όχι δύο που προτείνει η ΕΕΤΤ.

http://venceremos33.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.