Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΤΟ ‘’PLAN B ! ‘’ ΤΩΝ… “ΑΦΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ’’ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Γράφει ο Ν Βράχος
Τώρα αποδεικνύεται σιγά-σιγά ότι η πολιτική νομιμοποίηση της Χρυσής αυλής από τον Σαμαρά και τον Καρατζαφέρη, δεν έγινε ούτε «τυχαία» ούτε και απρογραμμάτιστα. Μέρα με τη μέρα μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο Β! Η Φασιστοποίηση της Νέας Δημοκρατίας αρχίζει.
Ο διπλός ..πράκτωρ !
Χρόνια περίμενε αυτή τη στιγμή ο Αντώνης Κομανέτσης. Χρόνια ολόκληρα ζούσε με το όνειρο της επιστροφής. Τι έκαναν και τι δεν έκαναν, οι φίλοι του πέραν του Ατλαντικού, για να το πείσουν ότι δεν θα τον ξεχάσουν. Κοιμόταν και ξυπνούσε με τον εφιάλτη της προδοσίας, είτε με τον εφιάλτη της ..ντουλάπας με τους σκελετούς. Έγραφε, τηλεφωνούσε, παρακαλούσε κλαίγοντας να του ‘’δείξουν λίγο φως’’, ότι δεν το ξεχνούν , ότι δεν είναι Γερμανόπιστος. Όμως εκείνοι, σαν τους εγγλέζους προγόνους τους , ήταν σκληροί και άκαμπτοι. Έπρεπε να πληρώσει για την προδοσία του. Η Ζήμενς ήταν το κακό καρφί στο μάτι Τζένεραλ Ελέκτρικ που από το 1967 ‘’έπαιζε’’ στο ελληνικό ..γήπεδο…Είχε προδώσει για πρώτη φορά τους Αμερικανούς…

Ο Αντωνάκης δεν μπορούσε να περιμένει και όσο ήταν στην Ευρώπη, ‘’ προσκύνησε στη Μέργκελ’’… Πίστεψε πως μπορούσε να γίνει ‘’Διπλός πράκτωρ’’

Τα χρόνια πέρασαν…και ο Αντωνάκης αφού ‘’γυμνάστηκε’’ τόσο καλά ώστε να θεωρείται και αντάξιος της Κομανέτσι, αφού ξεπούλησε, ιδέες, απόψεις, ‘’πάτερ ημών’’, γιατί το ‘’πιστεύω εις ένα Θεόν..’’ ποτέ του δεν το έμαθε, αφού διαρκώς στη σκέψη του ήταν οι σελίδες από τον ‘’Αγών μου’’ του Χίτλερ, έφθασε και κάθισε στην πολυθρόνα των ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΩΝ !!!
Η Χρυσή Αυλή, η οργάνωση που τόσα χρόνια κυριαρχούσε στο χώρο της νύχτας, μεθοδευμένα και χρηματοκαθοδηγούμενη ,’’κάθισε’’ στη ψυχή της δημοκρατίας και στα έδρανα της Βουλής.
Ήταν, χρόνια, εκπαιδευμένοι στη ρουφιανιά, στην προπαγάνδα, στον τραμπουκισμό, στης νύχτας τα νταραβέρια. Αυτούς λοιπόν θεώρησε ο Αντώνης, τους μισθωμένους μπράβους, ως τον «μυστικό του στρατό» !!

Η εφαρμογή του σχεδίου για την παραπληροφόρηση , τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης είναι η πρώτη «υπηρεσία» της χρυσής αυλής, προς τον Αντώνη τους. Τον αδελφό τους, τον φίλο τους, τον παλιό «καλό» τους γνώριμο και συναγωνιστή. Κι ας λένε και καμιά κουβέντα για τα..μάτια του κόσμου !

Οι δεξιάνθρωποι της μαύρης αυγής, παλιοί συναγωνιστές του χθες και κρυφοί συνεταίροι του σήμερα, με τον Αντώνη, εκπληρώνουν τις συμφωνίες τους και τις δεσμεύσεις τους στο ακέραιο.

Έτσι, όταν δεν… ξενυκτούν !.. διημερεύουν έτοιμοι για κάθε αντιδημοκρατικής μορφής ενέργεια.

Με θράσος που τους δίνει η «κάλυψη» τόσο από την κυβέρνηση όσο και από ορισμένους πρώην δικαστές ομοϊδεάτες τους, επιτίθενται κατά οιουδήποτε, προπηλακίζουν, απειλούν , προκαλούν, υβρίζουν και προβαίνουν σε δημόσιους ξυλοδαρμούς ελπίζοντας ότι θα «επιτύχουν» , να επιβληθούν και να αποκτήσουν …πρόσωπο(υποκατάστατο) της εξουσίας, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο σκαλοπάτι της λαϊκής δυσφορίας και αγανάκτησης μετά τη δίχρονη..προετοιμασία !!

Η ανωμαλία, η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ο φόβος, η καλλιέργεια της ανασφάλειας, οι καταστροφές, ‘’παραμύθια σαμποτάζ, αλλά Παπαδόπουλου’’, τρομοκρατικές ενέργειες, οι μετανάστες, οι παρανομίες, είναι οι αιτίες που παράγουν "οξυγόνο" για τις ακραίες συμμορίες.

Έτσι η «προετοιμασία» για την αδυναμία συγκυβέρνησης , αρχίζει να «ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ» σαν την φάλαινα που βγαίνει να ..αναπνεύσει.

ΕΚΛΟΓΕΣ για αυτοδυναμία είναι το προπατορικό (από Μητσοτάκη) πλάνο του Αντωνάκη. Αυτό τους "βολεύει" γιατί έχουν λόγο..ύπαρξης. Η δυσλειτουργία του κράτους και της Δικαιοσύνης είναι το ΦΑΡΜΑΚΟ! για πάσαν νόσον και πάσαν... χρυσαυλήτικη μαλακίαν !

Θέλουν, όπως ομολογούν να μας..κυβερνήσουν.
Ποιοι; Οι ..άνθρωποι που ακούμε το όνομά τους και τρέχουμε να μη μας ληστέψουν. Οι άνθρωποι που κάνουν όλες τις «βρωμιές» επαγγελματικά. Οι άνθρωποι «εκτελούν» συμβόλαια;

Αλήθεια ποιος δεν ΦΟΒΑΤΑΙ για τα παιδιά του;

Αλήθεια, ποιος δεν σκέπτεται, αν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός για την Ελλάδα μας από τους ψυχοπαθείς δολοφόνους με τους αγκυλωτούς σταυρούς;

Γιατί μπορεί όλα σχεδόν να αλλάζουν, αλλά το πιστεύω του Αντωνάκη στην ‘’ Άρεια φυλή’’ είναι ζωντανό και πάντα υπαρκτό, ανεξάρτητα από το χρώμα της ψυχής και του δέρματος που είναι ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ!

Αλήθεια, τι μπορεί να περιμένεις από ένα ληστή, φονιά, κλέφτη, μαχαιροβγάλτη;

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Το σχέδιο του Αντώνη σιγά- σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Η εκδίκηση του Αντώνη προς τους Έλληνες που τον έδιωξαν με την κραυγή ..εφιάλτη ! έχει μπεί στο δρόμο της πραγμάτωσης. Τα δώδεκα χρόνια που πέρασε κοιτώντας το νταβάνι μετρώντας τους εχθρούς του ,ήταν πολλά πάρα πολλά ακόμη και για πολύ γερά νεύρα. Ήρθε η ώρα του.

Με τη βοήθεια των ‘’αιρετών ΝΑΖΙ ‘’ των ..Δημοκρατιών της Ευρώπης έγινε ..τύραννος της Ελλάδας. Εκδικείται το κόμμα, εκδικείται τους ψηφοφόρους, εκδικείται την Ελλάδα. Θα φύγει και θα αφήσει πίσω του Σόδομα και Γόμορα της κάποτε, ελεύθερης και Δημοκρατικής Ελλάδας. Θα αφήσει τον φασισμό ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Τα κομματικά του αδέλφια του και τα παιδιά του…

Τόσα χρόνια στην Ευρώπη, ο Σαμαράς κουβαλούσε το προσωπικό του σαμάρι του απόβλητου πολιτικού εφιάλτη. Του πολιτικού μηδενικού. Τώρα !!! …και τα μάτια του γυάλισαν από κακία και με τον… τόκο του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.