Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Πεταλωτής: Σιγά τα ωά κ. Σαμαρά

Η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με την ΕΡΤ «ήταν απλώς και μόνο για να καλύψει την αποτυχία της κυβέρνησής του σε κάθε βήμα μεταρρύθμισης» υποστηρίζει με σχόλιό του ο Γιώργος Πεταλωτής.

Το άρθρο του, το οποίο δημοσιεύεται στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής και φέρει τον τίτλο «Σιγά τα ωά κ. Σαμαρά» αναφέρει αναλυτικά ότι:
Η πλήρης και δια χειρός Σαμαρά ομολογία του, ότι αυτό που έγινε με την ΕΡΤ ήταν απλώς και μόνο για να καλύψει την αποτυχία της κυβέρνησής του σε κάθε βήμα μεταρρύθμισης (πιο πρόσφατα ΔΕΠΑ, ΟΠΑΠ) , παίζοντας μάλιστα χωρίς αντίπαλο (χωρίς κοινωνικές διαμαρτυρίες, με γερό άλλοθι δύο ακόμη κομμάτων, με έναν ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη να αρθρώσει σοβαρό λόγο πνιγμένο στις αντιφάσεις του).

Στο γνωστό του επιτελείο προκρίθηκε ως άμεση ανάγκη να υπάρξει μία επικοινωνιακή κίνηση αποφασιστικότητας. Η περίπτωση της ΕΡΤ με τις χρόνιες παθογένειες και στρεβλώσεις ήταν η πιο βολική αν και άκρως υποκριτική , αφού μέχρι τελευταία στιγμή της τυπικής λειτουργίας της η κυβέρνηση η ίδια την απαξίωνε με πλήθος πράξεων.

Όλος αυτός ο θόρυβος με τις πολλές συνέπειες, δημιουργήθηκε λοιπόν για να μπορέσει ο κ. Σαμαράς να βγει σήμερα και να πει την τεράστια πρωτοτυπία περί ομελέτας και αυγών … θάβοντας συγχρόνως μια μεταρρύθμιση άκρως αναγκαία.

Ομελέτα σίγουρα έκανε, λάθος ωά όμως έσπασε…

http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.